Onze winkel is "geopend" - COVID 19 maatregelen

Poulissen


WEBSHOP OPEN, TELEFONISCH EN VIA E-MAIL VOLLEDIG BEREIKBAAR
WINKEL GEOPEND VOOR SERVICE / REPARATIE

Vanwege de actuele COVID-19 maatregelen is onze fysieke winkel alleen geopend voor service / reparatie. Maar het team van Poulissen Audio Video Center blijft uiteraard voor u klaar staan. Wij gaan er alles aan doen om u zo goed mogelijk te helpen zoals u van ons gewend bent.

Bestel de door u gewenste artikelen op onze website of bel ons voor deskundig advies bij uw aankoop. Ook per e-mail zijn wij goed bereikbaar.

Wij begrijpen dat u bepaalde artikelen graag spoedig geleverd zou willen krijgen. Diverse producten hebben wij nog op voorraad. Gezien een aantal producten momenteel wegens Corona moeizaam leverbaar zijn, bieden wij speciaal hiervoor ook de mogelijkheid artikelen uit onze showroom te bestellen. Deze zijn voorzien van de volledige garantie en worden met de grootste zorg ingepakt en bij u thuis afgeleverd. Bel ons en vraag naar de beschikbaarheid en prijs.

Openingstijden telefonisch ( 0475-335716  /  +31475335716 )
Dinsdag, woensdag, vrijdag:      9.30 t/m 18.00 uur
Donderdag:                                   9.30 t/m 18.00 uur
Zaterdag:                                       9.30 t/m 17.00 uurDeze openingstijden kunnen afhankelijk van de situatie veranderen, kijk op onze website voor de actuele informatie.

 

Monteursbezoeken
Wij proberen ervoor te zorgen dat u de primaire functies van onze diensten kunt blijven gebruiken bij uitval van producten die voor u belangrijk zijn. Kan de hulp wellicht telefonisch worden geboden? Zo niet, dan komt er alsnog een monteur langs mits er geen sprake is van ziekteverschijnselen in uw huis.

 

Webshop
De vragen en bestellingen via Poulissen.nl worden zoals u van ons gewend bent afgehandeld. Gezien de omstandigheden kunnen wij helaas op dit moment niet altijd de verwachte levertijd op het product garanderen. Wij proberen u hier zo goed mogelijk over te informeren.