Poulissen Audio Video Center

Onze geliefde inruilactie is wegens de vele positieve reacties verlengd t/m 8 april!

Bent u toe aan een vernieuwde audio ervaring? Upgrade uw geluid en ruil uw oude hifi producten in voor een mooie korting op de nieuwste modellen tijdens onze inruildagen. Tijdens de actieperiode geven wij een gegarandeerde en mooie inruilkorting op uw nieuwe speakers, versterker, platenspeler of andere hifi-producten. Zo bieden we u de kans om uw audio-ervaring te verbeteren tegen een aantrekkelijke prijs. Daarbij dragen wij zorg voor een goed en duurzaam hergebruik dan wel recycling van uw producten.

Gedurende deze dagen kunt u foto’s of het typenummer meenemen van de oude apparatuur of luidsprekers die u wil inruilen of het product meenemen naar de winkel, waar u in alle rust gebruik kunt maken van één van onze luisterruimtes om gloednieuwe geluidsapparatuur uit te zoeken. We zullen u meteen een mooie bijpassende inruilkorting aanbieden op de door u uitgezochte producten.

We hebben alles wat u nodig heeft om uw geluid naar een hoger niveau te tillen. Kom langs in onze winkel en ontdek wat de mogelijkheden zijn. De inruilactie loopt vanaf t/m 8 april 2023.*

*uitgezonderd reeds afgeprijsde producten en het gehele Bang & Olufsen assortiment.