Onze 3 meest favoriete soundbars, anno 2021

Welke soundbar moet ik kopen, anno 2021? | Poulissen Audio Video Center

Onze 3 meest favoriete soundbars, anno 2021

Wil ook jij graag je televisie voorzien van een uitstekende geluidsweergave? Of wil jij graag nog intenser jouw favoriete films, series en/of concerten beleven zonder dat je daarvoor naar de bioscoop moet? No worries, we got you covered. Bij Poulissen Audio Video Center hebben we een uitgebreid aanbod klaarstaan van kwalitatieve soundbars die zorgen voor een nog intensere filmervaring.

Als je je zoektocht naar een soundbar start, dan kom je er al heel snel achter dat er tegenwoordig heel wat exemplaren op de markt zijn. Maar welke moet je dan kiezen? Hier in dit blogbericht delen we graag met jullie ons lijstje van top 3 soundbars, die (anno 2021) volgens ons de moeite waard zijn om zelf eens te beleven of zelfs in huis te halen. Benieuwd?
 

Overzicht top 3:

          3. Sonos Arc

Sonos ARC soundbarAls laatste in ons top 3-soundbar lijstje plaatsen wij graag de Sonos Arc. De belofte van Sonos toen ze dit leuke apparaat introduceerden? Laat al je entertainment tot leven komen met de fantastisch realistische Arc-sound. Bedienen via je afstandsbediening, de app, je stem of Apple AirPlay 2? The choice is yours! En ook niet onbelangrijk om te vermelden: dit betreft een Dolby Atmos soundbar: 3D surround sound? Here we go!

De Sonos Arc werd vorig jaar gelanceerd en wat een leuk apparaat! Het heeft eigenlijk alles wat nodig is om een overtuigende Dolby Atmos geluidsweergave de kamer in te sturen. Zo creëert bijvoorbeeld de geavanceerde processor vijf kanalen die op meesterlijke wijze (en exact het juiste moment) het geluid vanuit alle richtingen naar je oren brengen.

Daarnaast heeft de Arc nog eens elf krachtige drivers aan boord die garant staan voor heldere hoge tonen, dynamische middentonen en een verrassende bass.

Deze soundbar van Sonos werd eerder al warm onthaald, zowel door het grote publiek als in verschillende reviews. En terecht ook, wat een mogelijkheden! Met zijn slanke design kan de Arc discreet aan de muur worden bevestigd of op een meubel worden geplaatst.

Wil je graag meer weten over de Sonos Arc? Surf hier dan gerust naar de productpagina van dit toestel en ontdek alles over jouw (toekomstige) soundbar.
 

2. Yamaha YSP-5600

De Yamaha YSP-5600, een soundbar? Ja en nee. Die term is helaas niet alles omvattend genoeg want Yamaha noemt dit audiofiele apparaat een Digital Sound Projector. Daarmee wordt het mogelijk gemaakt om een 7.1.2 surround sound te laten weerklinken.

Yamaha YSP-5600 7.1.2 surround


Combineer dit nog eens met de bijgeleverde wireless subwoofer-kit, en je krijgt een geluidsweergave om ‘u’ tegen te zeggen. Ook leuk om hierbij te vermelden is dat er geen kabels gelegd moeten gelegd worden tussen de YSP-5600 soundbar en subwoofer. Draadloos muziekgenot? You got it!

Ideaal dus als je in je woning en/of appartement geen/weinig mogelijkheden hebt om zelf nog kabels mooi te integreren.

Wil je graag meer weten over de Yamaha YSP-5600? Surf hier dan gerust naar de productpagina van dit toestel en ontdek alles over jouw (toekomstige) soundbar en subwoofer.
 

  1. Bang & Olufsen BeoSound Stage

Met stip op nummer 1 komt ongetwijfeld de BeoSound Stage van het gerenommeerde Bang & Olufsen. Volgens ons een prachtig vervaardigde soundbar die net zo goed klinkt als hij eruitziet. Hierbij wordt er de unieke combinatie gemaakt tussen enerzijds exclusieve, functionele materialen en anderzijds Scandinavische eenvoud met ultramoderne audiotechnologie.

Als we een kijkje zouden nemen ‘onder de motorkap’, dan komen we al heel snel uit op de 4 woofers die een krachtige Bang & Olufsen-sound neerzetten in je (luisterruimte). Ze zetten een impressionante geluidskwaliteit neer waardoor een eventuele extra subwoofer onnodig wordt.

Deze soundbar is compatibel met vrijwel elke moderne televisie die momenteel op de markt is dankzij de ondersteuning die wordt geboden dankzij HDMI-ARC.

Wil je graag meer weten over de BeoSound Stage? Surf hier dan gerust naar de  productpagina van dit toestel en ontdek alles over jouw (toekomstige) soundbar.

BeoSound Stage soundbar


Besluit/conclusie: Zo, dit waren onze top 3 soundbars. Uiteraard hebben nog veel meer leuke producten voor jullie in petto. Meer ontdek je hier.

Ben jij dus nog op zoek naar een soundbar maar heb je nood aan goed en deskundig advies? Neem dan gerust contact met ons op, onze specialisten helpen je graag verder.

Heb jij na het lezen van dit bericht het gevoel dat jij hoogstwaarschijnlijk niet geholpen bent met een soundbar? Bel ons dan gerust even op, samen vinden we de oplossing die het best aansluit bij jouw (muzikale) wensen. Tot binnenkort!