Ontvang twee dagtickets voor de Grand Prix van België

Samsung Actie

Ontvang twee dagtickets voor de Grand Prix van België

Bij aankoop van een deelnemend model QLED TV ontvang je tijdelijk twee dagtickets voor vrije staanplaatsen voor de Grand Prix van België op 1 september 2019, zolang de voorraad strekt. Daarnaast ontvang je vouchers voor 2x ontbijt, 1 parkeerplek en 2x Samsung-branded T-shirts. De tickets en vouchers worden na een volledige en geldige registratie digitaal opgestuurd. Dit pakket heeft een waarde van €449.

Deze promotie loopt van 6 mei 2019 t/m 30 juni 2019 (aankoopdatum) en zolang de voorraad van de tickets strekt. Je kunt maximaal één keer deelnemen per aangekocht product en maximaal één keer deelnemen per huishouden. Deze promotie kan niet worden gecombineerd met andere promoties op de QLED TV, met uitzondering van de promotie “10 jaar garantie tegen inbranden op je QLED TV”. Deze promotie is alleen geldig voor deelnemers vanaf 18 jaar.


Samsung streeft ernaar de tickets voor de Grand Prix en de vouchers voor goodies binnen 4 weken na het indienen van een volledige en geldige registratie digitaal op te sturen. Je ontvangt een e-mail met bevestiging van de goedgekeurde registratie.
Deelnemende modellen en deelnemende winkels Deze promotie geldt voor de volgende modellen:
Deelnemende actie modellen Grand Prix van België

 

Klik hier om ons Samsung assortiment te bekijken

Ontvang 10 Rakuten TV filmvouchers bij aankoop van een deelnemend model QLED TV

Rakuten TV
Bij aankoop van een deelnemend model QLED TV ontvang je tijdelijk 10 vouchers voor de huur van een film van Rakuten TV in UHD-kwaliteit.


Deze promotie loopt van 25 maart 2019 t/m 30 juni 2019 (aankoopdatum) en zolang de voorraad strekt. Je kunt maximaal één keer deelnemen per aangekocht product en maximaal één keer deelnemen per huishouden. Deze promotie kan niet worden gecombineerd met andere promoties op de QLED TV, met uitzondering van de promotie “10 jaar garantie tegen inbranden op je QLED TV”. Deze promotie is alleen geldig voor deelnemers vanaf 18 jaar.
De filmvouchers kunnen worden verzilverd tot en met 30 september 2019. 


Samsung streeft ernaar de Rakuten TV filmvouchers 6 weken na het indienen van een volledige en geldige registratie af te leveren.


Deelnemende modellen en deelnemende winkels Deze promotie geldt voor de volgende modellen:

Deelnemende modellen Rakuten TV actie

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Klik hier om ons Samsung assortiment te bekijken