Ontvang tot 2 jaar Disney+ cadeau

Disney + actie

Ontvang tot twee jaar Disney+ cadeau bij aankoop van een promotiemodel QLED TV

Bij aankoop van een deelnemend model QLED TV bij een deelnemende winkel ontvang je tijdelijk tot twee jaar Disney+ cadeau.
Deze promotie loopt van 16 december 2019 t/m 19 januari 2020 (aankoopdatum) en zolang de voorraad strekt. Je kunt maximaal één keer deelnemen per aangekocht product en maximaal één keer deelnemen per huishouden. Deze promotie is alleen geldig voor deelnemers vanaf 18 jaar met een geldig email adres. Deze promotie kan niet worden gecombineerd met andere promoties op de QLED TV, met uitzondering van de “Ontvang tien jaar garantie tegen inbranden”-promotie.

Voorwaarden van Disney+ na goedkeuring registratie
Nadat je registratie is goedgekeurd, ontvang je van ons je Disney+ activatielink via de mail. Het abonnement kan via deze activatielink tot en met uiterlijk 16 juli 2020 worden geactiveerd.


Na de gratis abonnementsperiode van 12 of 24 maanden wordt aan de deelnemers het abonnementstarief van € 6,99 + belasting (indien van toepassing) per maand in rekening gebracht en wordt het abonnement automatisch verlengd, tenzij het abonnement wordt opgezegd. Deze aanbieding is alleen geldig voor nieuwe Disney+ -abonnees.

Het gebruik van de Disney+ service is onderhavig aan de Disney+ Overeenkomst voor Abonnees. Om de aanbieding in te wisselen, moet je een account aanmaken op www.disneyplus.com, de Disney + Overeenkomst voor Abonnees accepteren en de verzilveringscode opgeven. Een geldige creditcard is vereist om het abonnement te activeren. Onleesbare, gewijzigde of mechanisch gereproduceerde codes komen niet in aanmerking.

Bekijk hier ons Samsung assortiment

Deelnemende actietoestellen