Ontdek de nieuwe Rega acties bij Poulissen

 

Bent u op zoek naar een mooie platenspeler? Of misschien zelfs een totaalset? Bekijk hieronder dan zeker onze nieuwe acties (t/m 31-12-2022) van Rega:

Rega | SYSTEM ONE

Prijs: €1599,-  >  €1199,-

De Rega SYSTEM ONE is dé perfecte alles-in-één oplossing. De set bevat alles wat u nodig heeft voor een geweldige luisterervaring: de PLANAR 1 platenspeler, io-versterker en twee Kyte luidsprekers. U leest hier meer over de Rega SYSTEM ONE.

System one

Rega | PLANAR 1

Prijs: €409,-  >  €339,-

Dit is dezelfde platenspeler als die we net terugzagen in de SYSTEM ONE. De Planar 1 heeft een meermaals bekroond 'Plug and Play'-ontwerp en maakt gebruik van Rega's handgemaakte RB110 toonarm, met vooraf ingestelde bias en een in de fabriek gemonteerd Carbon-element. De set-up is mogelijk in minder dan 30 seconden en levert ongelooflijke prestaties die deze prijs ver overstijgen. U leest hier meer over de Rega PLANAR 1.

Planar 1

Rega | PLANAR 1 PLUS

Prijs: €499,-  >  €419,-

Deze platenspeler heeft alle voordelen van de PLANAR 1 (hierboven besproken). Maar, wat is dan het verschil? Dit 'PLUS'-model heeft een ingebouwde REGA Fono mini A2D phono-voorversterker. Dit zorgt ervoor dat u uw platenspeler direct aan kan sluiten op de versterker en u daarbij de kwaliteit geniet die Rega voor ogen heeft. U leest hier meer over de Rega PLANAR 1 PLUS.

Rega PLANAR 1 PLUS

 

Voor vragen over de platenspeler of deze actie kan u contact opnemen met een van onze medewerkers. Wij helpen u graag verder.  

N.B. Deze actie loopt tot en met 31 december 2022