Volg ons op Twitter

Gratis bezorging door heel Nederland en België!

Spectral Next. Tijdloos in design. Geproduceerd in Duitsland.

Spectral showroom Roermond Limburg

Spectral Next. Tijdloos in design. Geproduceerd in Duitsland.

Deze meubels van Spectral zijn tijdloos in design en voorbereid voor de toekomst. Perfect verbonden met de Smartphone en Tablet. Veel ideeën zoals het draadloos opladen van mobiele apparaten, een slim doordacht kabelmanagement en zelfs verborgen geluidssystemen. Het ziet er grandioos uit en klinkt erg goed met een geïntegreerde soundbar.

Spectral produceert haar producten in Duitsland. Hier wordt uitsluitend gebruikt gemaakt van hoogwaardige materialen, scharnieren en gasveren. Alle verbindingen worden bij Spectral zelf geproduceerd uit vol aluminium, geborsteld en gelakt. Uiteindelijk zijn het bij Spectral de kwalitatieve details die het verschil maken.

De Next meubels passen in elke ruimte dankzij maatwerk in de breedte. Individuele meubels voor aparte woonkamers. Naar wens is het mogelijk om een Next meubel op de millimeter nauwkeurig in te korten tot maximaal 20 cm. Dat betekent aan weerszijden totaal 10 cm.

Spectral Showroom bij Poulissen in Roermond.
Bij Poulissen Audio Video Center in Roermond kunt u de Next meubels bekijken. Via computersoftware kunnen uw  wensen worden gevisualiseerd en een perfect passend meubel samengesteld worden.

Spectral NXP 1400

Spectral NXP 1600

Spectral NXP 2000