Volg ons op Twitter

Gratis bezorging door heel Nederland en België!

Nieuw: Samsung QLED

Nieuw: Samsung QLED

De nieuwste Samsung QLED televisies staan nu aangesloten en demonstratiegereed opgesteld bij Poulissen in Roermond.

U bent van harte welkom om deze te komen bekijken.

Overzicht Samsung TV’s…

Samsung Actie! Ontvang een Galaxy Tab en Pathé Thuis-tegoed of tot € 500,- retour bij aankoop van een QLED of Premium UHD TV

QLED: The next innovation in TV

Na LCD en LED TV introduceert Samsung in 2017 QLED, een nieuwe TV-categorie. Trouw aan zijn rol als leider in deze sector ontwikkelde Samsung innovaties die de consument de beste televisie-ervaring garanderen. De Quantum dot-technologie zorgt voor verbazingwekkende kleuren, de Invisible Cable geeft je de vrijheid om je interieur in te delen zoals je wenst en de Premium One Remote Control geeft je toegang tot al je content en je aangesloten apparaten.

• Q PICTURE
Beeldkwaliteit blijft met stip de topprioriteit voor consumenten in heel de wereld. Daarom gebruiken de nieuwe QLED TV’s Quantum dots die licht omzetten in de meest intense en perfecte kleuren. Een hoge helderheid, sterk contrast en ruime kijkhoek staan garant voor perfect beeld in alle omstandigheden.

• Q STYLE
De televisie staat centraal in de woonkamer en moet dan ook perfect integreren in jouw levensstijl en interieur. Een prachtig design, dat vanuit elke hoek kan bekoren is dan ook een vereiste. De bijna onzichtbare verbinding tussen de televisie en de randapparatuur garandeert een nette opstelling en geeft je een ongeziene flexibiliteit bij het inrichten van jouw woonkamer.

• Q SMART
Bevrijd de salontafel van een onoverzichtelijke hoop afstandsbedieningen. Met de Samsung One Remote Control bedien je niet enkel je televisie, maar al je apparaten met een en dezelfde afstandsbediening.