Volg ons op Twitter

Gratis bezorging door heel Nederland en België!

NAD M50.2

NAD M50.2

Vanaf vandaag hebben wij de NAD M50.2 Digitale muziekspeler beschikbaar. Wij hebben hem al demonstratieklaar in de winkel staan. Met de NAD M12 voorversterker en NAD M22 eindversterker van de Master series is het een top combinatie! Kom naar de winkel voor een luistersessie.

Meer informatie:

Digitale CD-speler en netwerkspeler met ingebouwde ripper, die ontworpen is om samen te werken met de ingebouwde 2TB HDD als opslagmedium of natuurlijk zijn muziek kan halen van een NAS of computer in het netwerk. Ideaal als partner van de Master Series M12 voorversterker of de M32 geintegreerde digitale versterker. NAD heeft een eigen protocol: BluOS en dat betekent een snelle navigatie, ook door grote verzamelingen muziek. Door de aanwezige USB-ingang kan de M50.2 ook dienen als externe geluidskaart voor een computer. Voor de output van geluid zijn er optische en coaxiale S/PDIF-aansluitingen aanwezig, een AES/EBU-aansluiting en een HDMI-poort (audio only).

De M50.2 dient ook als muziekstreamer en belooft toegang te bieden tot internetradio en on-demand diensten. NAD bekijkt ook de mogelijkheid om rechtstreeks via de speler HD-muziekdownloads aan te schaffen, zonder tussenkomst van een computer. Ook voor het rippen is de nabijheid van een computer niet nodig, daar alles op de interne 2x2TB HDD met cold storage wordt weg geschreven. Speelt digitale muziekbestanden van externe harddisks. Dankzij de ingebouwde draadloze WiFi kan streaming muziek gespeeld worden vanaf het netwerk of een hierop aanwezige NAS. De M50.2 ondersteunt een groot aantal muziekformaten waaronder MQA, FLAC Lossless, MP3, AAC, WMA, Ogg Vorbis en lineair PCM tot 192 kHz/24-bit. Bediening via een iPad of iPhone is mogelijk.