Nieuwe Loewe bild 3 bij Poulissen

Loewe bild 3

 

De nieuwe Loewe bild 3 televisies zijn leverbaar in large, medium en small (55, 49 en 43”). Deze vernieuwde serie staat in het teken van ‘ less is more’. Stijlvolle televisietoestellen waarbij veel aandacht is besteed aan de beeld- en geluidskwaliteit. De 55” variant is een OLED tv. De kleinere 49 en 43” zijn voorzien van een hoogwaardig LCD paneel. 4K Ultra-HD ondersteuning en weergave zorgen voor de mooiste beelden. 

Alle drie de formaten worden geleverd met een tafelstandaard. Optioneel kan gekozen worden voor een luxe vloerstand of muurbeugel.

De bild 3 biedt diverse mogelijkheden die het televisiekijken zo aangenaam mogelijk maken. Zo kunt u bijvoorbeeld kiezen voor een dr+ variant. Deze is voorzien van een ingebouwd geheugen en een tweetal digitale tuners. Ideaal voor als u snel programma’s wilt opnemen of pauzeren. De geïntegreerde luidsprekers hebben een vermogen van 2x40 wat, welke zorgen voor een goede weergave van spraak en muziek. Door middel van een DAL-module kunt u zelfs eenvoudig uitbreiden met een Loewe geluidssysteem. 

Deze nieuwe lijn is leverbaar in de kleurstelling graphite-grey en light-grey. Prijzen vanaf Euro 1799,- . 

U bent van harte welkom bij Poulissen Audio Video Center in Roermond voor meer informatie. Poulissen beschikt over een officiële Loewe Gallery.

Klik hier en bekijk het Loewe tv aanbod.