Nieuw: BeoPlay H95 - Nu in onze showroom te beluisteren

BeoPlay H95

Met trots introduceren we de Bang & Olufsen statement-hoofdtelefoon, de Beoplay H95.   

Dit jaar viert Bang & Olufsen haar 95-jarig bestaan en haar uitgebreide erfgoed op het gebied van uitmuntend geluid, design en vakmanschap. De niet-aflatende vastberadenheid om te blijven innoveren leidde tot de Beoplay H95 – de meer exclusieve hoofdtelefoon in ons portfolio.   

BeoPlay H95De Beoplay 95 is schitterend vervaardigd voor de ultieme reiservaring, met een feilloos oog voor detail, uitzonderlijk geluid, blijvend comfort en een bijzonder effectieve geavanceerde actieve ruisonderdrukking. Het opvallende ovale, over-ear ontwerp met oorkussens van zacht lamsvel zorgt voor een luxe en superieure pasvorm met perfecte passieve ruisonderdrukking. De oorkussens zijn magnetisch afneembaar en onthullen het prachtige vakmanschap waarmee de hoofdtelefoon is vervaardigd. Elke oorschelp heeft een aluminium grill die een titanium driver bedekt, speciaal ontwikkelt voor de Beoplay H95 om het beste geluid te leveren in de draadloze ANC-categorie. De hoofdband is gevormd voor langdurig en comfortabel gebruik.  

Voor het eerst introduceert Bang & Olufsen digitale Adaptive Active Noise Cancellation van AMS. Dit betekent dat de hoofdtelefoon zich automatisch aanpast aan omgevingsgeluiden en deze effectief en waar nodig tegen houdt. De innovatieve en intuïtieve gebruikersinterface is eenvoudig te gebruiken, met een combinatie van aanraakinterface, knoppen en mechanische wijzerplaten op elke oorschelp. Draai aan de rechterkant omhoog of omlaag om het volume te regelen. Draai omlaag voor een volledige ruisonderdrukking en omhoog voor een totale versterking van uw omgeving. Bang & Olufsen heeft samengewerkt met Retune om er voor te zorgen dat de Beoplay H95 plezierig in gebruik is, zelfs terwijl we gesprekken voeren. Dit met behulp van een technologie die zich richt op de stem en deze vervolgens isoleert in rumoerige omgevingen. 

De hoofdtelefoon kan plat naar binnen worden gevouwen, zodat deze precies in de aluminium draagtas past. De accessoires zijn helemaal passend ontworpen. Bij de elegante en strak vormgegeven opbergdoosje zijn een op maat gemaakte oplaadkabel, audiokabel en vliegtuigadapter inbegrepen. Ook wordt er een reinigingsdoekje meegeleverd om de hoofdtelefoon in topconditie te houden. Al deze kleine details maken van de Beoplay H95 iets heel bijzonders, en met 38 uur speeltijd kun je je volledig onderdompelen in de Bang & Olufsen Signature Sound - of volledige stilte - voor de duur van je reis. 

De BeoPlay H95 kunt u ook via onze webshop bestellen.

Beoplay H95