Mu-so QB 2

Mu-so QB 2

Impressie

€ 899,00

Binnen 2 tot 3 werkdagen gratis bij u thuisbezorgd!

Omschrijving
Mu-so QB 2

De Mu-so 2e generatie maakt gebruik van het op maat ontwikkelde muziekstreamingplatform van Naim, te vinden in andere Naim-producten zoals hun Uniti-serie, en biedt de beste prestaties bij het afspelen van digitale muziek. Stream eenvoudig muziek van muziek-apps zoals Spotify en Amazon Music, en zelfs Hi-res-services zoals TIDAL. De nieuwe multi-core digitale signaalprocessor levert betere prestaties dan het vorige model. Met 2000 miljoen instructies per seconde kunt u nog meer van uw muziek horen dan de originele 150 MIPS DSP van de originele Mu-so. Muzikale helderheid blijft behouden, zelfs bij hoge geluidsniveaus met een gloednieuw limiter-algoritme om het luidsprekermomentum van de Mu-so onder controle te houden.

De Mu-so van de 2e generatie zit vol met netwerkfuncties, zodat je muziek kunt afspelen via de draadloze luidspreker van vrijwel elke bron. Compatibele streamingdiensten omvatten Spotify en TIDAL, en met AirPlay 2 kun je muziek rechtstreeks vanaf je iOS-apparaat afspelen. De Mu-so is Roon Ready, zodat je door al je digitale muziek kunt bladeren in een nette, gemakkelijk te navigeren bibliotheek om je keuzes te stroomlijnen. Met Chromecast en Bluetooth ingebouwd, kan de Mu-so muziek afspelen van elke muziekstreamingservice die u wilt gebruiken, inclusief ondersteunde Chromecast ondersteunde Deezer, Qobuz en TuneIn internetradio.

Met 450 watt vermogen stuurt de Mu-so geoptimaliseerde luidsprekerdrivers, gezamenlijk ontwikkeld door Naim en Focal R&D, voor perfecte luidsprekerprecisie en prestaties. De nieuwe intuïtieve knop op het bovenpaneel van de Mu-so heeft 15 aanraakgevoelige knoppen in een verlichte knop die ook een naderingssensor heeft die het display activeert. Bedien de functies van de Mu-so inclusief multi-room, Bluetooth-koppeling, schakelen tussen ingangen en bekijk verbindingen met Chromecast, Spotify Connect en AirPlay.

Met een HDMI-ingang kan de Mu-so uw tv-geluid verbeteren, zodat u kunt genieten van uw favoriete programma's en films met kwaliteitsgeluid. Een optische ingang is ook beschikbaar voor digitale bronnen, evenals een 3,5 mm-aansluiting voor analoge audio.

Multi-room wordt eenvoudig gemaakt met de Mu-so draadloze luidspreker, of combineer het met andere Naim-netwerkproducten, inclusief de 1e generatie Mu-so en Mu-so Qb via de Naim-app. Bedien eenvoudig uw Naim-luidsprekers en muziek en geniet van audio voor het hele huis. De Mu-so 2nd gen kan ook worden gekoppeld met andere Apple AirPlay 2-compatibele apparaten, via de Apple Home-app of door te koppelen met Chromecast-apparaten, bestuurd door de Google Home-app. De Mu-so biedt vele opties om een ​​naadloze opstelling in meerdere kamers te creëren zodat je overal in huis muziek kunt ervaren.

In een premium aluminium behuizing deelt de Mu-so zijn ontwerp met zijn voorganger, maar is 95% opnieuw ontworpen met verbeterde componenten en een nieuw kastontwerp met 13% meer intern volume om een ​​grotere, diepere bas te creëren. Met interne versteviging en schotvorming worden ongewenste trillingen onderdrukt. De Naim Mu-so 2e generatie draadloze luidspreker heeft een stijlupdate, met drie nieuwe roosters afzonderlijk verkrijgbaar in Olijfgroen, Terracotta rood en Peacock blauw, om de Mu-so aan uw inrichting aan te passen. Een zwart rooster wordt standaard meegeleverd.

 

Beknopte specificaties

Type product Mu-so
Streaming Apple AirPlay 2, Chromecast Built-in, UPnPTM, Spotify® Connect, TIDAL, Roon Ready, Bluetooth, Internet Radio
Analogue Input 3.5mm Jack
USB USB 2 (Type A connector)
Digital (S/PDIF) Optical S/PDIF up to 96khz
Garantie 2 Jaar
Dimensies 210mm x 218 mm x 212 mm
Gewicht 5.6 kg
  • iDEAL
  • Visa / Mastercard
  • Bancontact / Mister Cash
  • Betalen in winkel
  • Bank overschrijving
  • Rembours