AMP1

De AMP1 voegt groot geluid toe tot uw favoriete muziek bronnen en ongelooflijke flexibiliteit tot elk stereosysteem. Deze hifi-versterker heeft Chrome...

Lees meer

Binnen 2 tot 6 werkdagen gratis bij u thuisbezorgd!


€ 629,00

Dit product in ons Audio Video Center ervaren?

Maak een afspraak

Omschrijving
AMP1

De AMP1 voegt groot geluid toe tot uw favoriete muziek bronnen en ongelooflijke flexibiliteit tot elk stereosysteem. Deze hifi-versterker heeft Chromecast ingebouwd in , en stelt u in staat tot stream en cast muziek rechtstreeks van een mobiel apparaat of elke muziek streaming app, zodat u kunt genieten van uw muziek draadloos genieten. Met Bluetooth ® ook native geïntegreerd, kan de AMP1 draadloos verbinding maken met tot elke smartphone, tablet , of Bluetooth - Ingeschakeld apparaat binnen bereik zodat u uw favoriete muziekapps of -bibliotheken naadloos kunt streamen - trouw.


De grondbeginselen goed krijgen
Gebouwd met NAD ' S beroemde muziek - eerste benadering tot audio architectuur en amp ontwerp, de AMP1 is uitgerust met de meest geavanceerde components aangetroffen in NAD ' S klasse - Toonaangevende lijn van versterkers. Altijd beginnend met de details die u daar kunt horen en verder, ontwikkelt NAD laag - Ruis schakelsysteem met de precisie en stabiliteit om onvoorstelbaar, dichtbij - Nul vervormingsgeluid voor de moeilijkste luidsprekers .

NAD

Wissen en Pure digitaal Amp Technologie
De zoeken voor een high- prestatie Klasse D oplossing leidde NAD tot een pure digitale en innovatieve versterker. Met behulp van ESS Sabre DACs in volledig gebalanceerde modus met zes afzonderlijke vermogen benodigdheden stelt de best mogelijke de Signaalpad . Dit zeer geoptimaliseerde ontwerp geeft fenomenale prestatie tot de AMP1-versterker, beide gemeten en subjectief.

Efficiënt Klasse D Vermogen
NAD heeft onvermoeibaar gewerkt om de best presterende klasse D-versterkers te produceren die energie-efficiënt zijn en mooi geluid produceren - Niet hitte —onafhankelijk van basisontwerpprincipes. Met behulp van geavanceerde metingen en data, NAD ontwikkeld de AMP1's zeer efficiënte power supply dat onmiddellijk voldoet de eist van de meest dynamische muziek . Dit nieuwe ontwerp is zeer linear over een brede bandbreedte en biedt consistente, ruis- Vrije prestatie voor de versterkingsfasen met bijna perfecte regulatie van de spanning .

Altijd klaar voor streaming
De AMP1 heeft Chromecast ingebouwd in zodat u muziek , iTunes, podcasts, en afspeellijsten van uw favoriete apps op uw telefoon, tablet of laptop tablet of . Met Bluetooth ®-integratie en haar extra flexibiliteit, zijn uw muziek streamingmogelijkheden echt onbeperkt met de AMP1.

Ingebouwde Phono Stage voor Vinyl Luisteren
Verbind een turntable tot de AMP1 met haar in phono voorversterker die van toepassing is de perfect amplification tot uw vinyl uw vinyl . Met behulp van een MM phonofase en een innovatieve laag - lawaai circuit pad, de AMP1 kan reproduceren de warmte van LPs met nauwkeurige RIAA egalisatie en controle de infrasoon ruis die is aanwezig in alle opnamen, zonder ooit beïnvloeden de basweergave.

NAD

Flexibele connectiviteit
Met een brede reeks van verbindingen, de AMP1 is gereed voor elk type van luisteren. Line q is geschikt voor alle soorten van analoge bron components , biedt automatische vermogen aan / uit signaalherkenning. En digitale inputs met optimale sound quality dankzij tot jitter die circuitry vermindert. Verbind ook een subwoofer met laag impedantielijn outputs en verleng de veelzijdigheid van deze budgetvriendelijke, doe-het-alle versterker. AMP1 kan worden aangesloten tot uw bestaande TV systeem en levert helder, en geluid dat u TV ervaringen geeft waar u normaal gesproken alleen maar van droomt zonder het de gemak waar u voor verleent in gevaar te brengen. AMP1 begrijpt externe codes van de meest populaire TV merken in de market making de AMP1 de perfect partner voor partner voor meeste tv's in uw woonkamer.

Beknopte specificaties

Type product Digitale DAC-versterker
Afmetingen (B x H x D) 220 x 63 x 252 mm 8 5/8 x 2 1/2 x 10"
Netto Gewicht 4,85kg (10,7lb)
Audio Video luisterruimte van Poulissen

Ervaar & beleef de luisterruimtes van Poulissen

Poulissen helpt u graag met het samenstellen van uw optimale muziek- en tv-opstelling. Grote en veelzijdige showroom van Poulissen Audio Video Center is gelegen in het mooie stadscentrum van Roermond en behelst een oppervlakte van in totaal 2000 vierkante meter. Lees verder

Wil je gebruikmaken van één van onze luisterruimtes?

Maak een afspraak
  • iDEAL
  • Visa / Mastercard
  • Bancontact / Mister Cash
  • Betalen in winkel
  • Bank overschrijving
  • Rembours