Multiroom luidspreker aanbieding voor thuis

BeoSound Edge

Breng uw luidsprekers naadloos via WiFi met elkaar in verbinding en ervaar het geluid van Bang & Olufsen in elke kamer van uw huis, zonder concessies te doen aan design, geluid of vakmanschap. Geniet van muziek in alle kamers dankzij deze speciale aanbieding voor een luidsprekersysteem voor thuis: de Beosound Edge en Beosound 1 voor slechts € 4000* of de Beoplay M5 en twee Beoplay M3 luidsprekers voor slechts € 1000**. 

Alleen verkrijgbaar in de showroom.
 

BeoSound 1

De Beosound Edge & Beosound 1 voor slechts € 4000*

Combineer de krachtige draadloze luidsprekers, de Beosound Edge en de draagbare Beosound 1, ontworpen voor flexibele muziekstreaming. Ervaar het buitengewone geluid van de Beosound Edge in uw woonkamer en neem het geraffineerde geluid van de verplaatsbare Beosound 1 mee naar elke andere kamer van uw huis.

De Beosound Edge en één Beosound 1 voor slechts € 4000*

 

 

BeoPlay M5

De Beoplay M5 & twee M3 luidsprekers voor slechts € 1000**

Verbind uw Bluetooth-luidsprekers, de Beoplay M5 in uw woonkamer met twee Beoplay M3-luidsprekers in andere kamers, zodat ze naadloos in uw hele huis dezelfde muziek ten gehore kunnen brengen.

De Beoplay M5 en twee Beoplay M3-luidsprekers voor slechts €1000**

 

Multiroom

Connectiviteit

We hebben bijna elke beschikbare streamingstandaard geïntegreerd, waaronder Apple AirPlay 2, Chromecast™ en Bluetooth, zodat u kunt genieten van uw eigen favoriete muziekapps zoals u het fijn vindt.

De multiroom-functionaliteit werkt met al uw favoriete muziekdiensten en u kunt zelfs verschillende luidsprekers van verschillende merken met elkaar verbinden.

 

 

*Normale prijs zonder speciale aanbieding: €4750.
**Normale prijs zonder speciale aanbieding: €1200.

Deze aanbiedingen zijn niet overdraagbaar, niet toewijsbaar en kunnen niet worden omgezet in contant geld of kortingen. Aanbiedingen zijn alleen van toepassing op de aankoop van Beosound 1 (t.w.v. EUR 1500) en Beosound Edge (t.w.v. EUR 3250), of twee Beoplay M3 (t.w.v. EUR 600) en één Beoplay M5 (t.w.v. EUR 600). De aanbiedingen zijn van toepassing op Beoplay M3 Black en Natural. Beoplay M5 in de kleuren Black, Natural en Bronze. Beosound 1 in de kleuren Natural, Brass en Bronze. Beosound Edge in de kleuren Silver, Bronze en Brass. De aanbieding is niet van toepassing op de Beosound 1 New York-editie of producten van de Contrast-serie van Bang & Olufsen. Geldig van 1 februari tot 31 maart zolang de voorraad strekt. Aanbieding kan niet worden gecombineerd met andere aanbiedingen