Studio

Monitor Audio Studio Zwart

Impressie

€ 650,00

Binnen 2 tot 7 werkdagen gratis bij u thuisbezorgd!

  • Veilig betalen via bekende betaalmogelijkheden
  • Binnen 2 tot 7 werkdagen gratis bij u thuisbezorgd!
  • Beste Hifi winkel van 2012 t/m 2016
  • Ervaar dit product in onze winkel.

Omschrijving
Studio

Monitor's Audio "Studio" is gebaseerd op de luidsprekers uit de topklasse van Monitor Audio, de Platinum II Serie. Deze luidsprekers bieden een echte high end luisterervaring! Ondanks het compacte formaat laat deze luidspreker een groots formaat geluid de ruimte vullen. 

Monitor Audio StudioDe Studio luidspreker bevat twee 4 inch RDT II drivers. De dubbele 4 inch drivers zijn gemodificeerde versies van de drivers die worden gebruikt in de Platinum PL500 II-luidspreker van Monitor Audio. Hun geluid is helder en natuurlijk, met een diepe bas en veel details in het middensegment. De drivers zijn ontworpen vanwege de lage vervorming en er wordt gebruik gemaakt van dezelfde magnetische ontwerpprincipes en materiaalkeuze als de toonaangevende platinaspeakers.RDT II is een samengestelde 'sandwich'-structuur van een dunne skin met weinig massa, samengebonden in een honingraatvormig materiaal van NomexR. De algehele dikte van het RDT II-membraan is slechts 2 mm, maar het is 150 keer sterker dan de conus van een conventionele luidspreker. RDT II is een unieke en innovatieve ontwikkeling van de technici van Monitor Audio voor de nieuwe Platinum II-serie. Het maakt gebruik van twee skinmaterialen met ongelijke mechanische eigenschappen.

Monitor Audio Studio

Een MPD (Micro Plated Diafragma) hoogfrequente transducer is ontworpen om ongelooflijke articulatie te bieden vanwege zijn diafragma met lage massa. MPD-transducers werken op dezelfde manier als een supersnelle accordeon door snel in de plooien te knijpen en een vloeiende, brede en van nature snelle respons in de ultrasonische band te produceren, waardoor het geluid levensechter is.

 

 

 

De elegante kast van de StudioMonitor Audio Studio is afgesteld met behulp van twee aan de achterzijde gemonteerde HiVe II-poorten aan de boven- en onderkant van de kast. Er wordt voor gezorgd dat de druk in de kast symmetrisch gebalanceerd is en dat er geen turbulentie en vervolgens luchtgeluid is. HiVe II-technologie zorgt ervoor dat lucht veel sneller in en uit beweegt dan een conventionele poort, wat resulteert in snelle, krachtige bassen in combinatie met een superieure transiënte respons. 

 

 

Monitor Audio StudioDe puristische elektrische ketting wordt aangevuld door een paar nauwkeurig bewerkte terminals die zijn ontwikkeld voor de Platinum-serie. Deze zijn gerhodineerd om de laagste contactweerstand en consistentie op de lange termijn te bieden. De aandrijvingen zijn omgeven en vastgeklemd door een onbuigzaam gegoten aluminium subschot voor stijfheid. De mechanische structuur wordt verder verbeterd met behulp van de befaamde bout-through drivertechnologie om de ultieme kastversteviging te bieden.

 

 

Er is een optionele stand leverbaar.

Monitor Audio Studio

 

 

Beknopte specificaties

Type Product Boekenplank Luidspreker
Frequency Response 48 Hz - 60 kHz
Recommended Amplifier Requirements (W) 40 - 100
Cabinet Dimensions (HxWxD) Complete Dimensions Inc Terminals: 340 x 156.2 x 360.9 mm
Weight 7.58kg
Garantie 5 Jaar
  • iDEAL
  • Visa / Mastercard
  • Bancontact / Mister Cash
  • Betalen in winkel
  • Bank overschrijving
  • Rembours