Volg ons op Twitter

Gratis bezorging door heel Nederland en België!

KEF Q-serie

KEF Q-serie

De meervoudig bekroonde Q Series is altijd een voorbeeld geweest voor de overtuiging van KEF dat nieuwe materialen en technologieën, wanneer ze slim en creatief worden toegepast, opnames zo perfect kunnen weergeven dat ze niet te onderscheiden klinken van het live-event. Dit is tegenwoordig meer waar dan ooit tevoren. Als laatste bewijs van deze ontwerpfilosofie dompelt het nieuwe gamma u onder in driedimensionale beelden met een rijkdom en helderheid die tot op heden exclusief waren voorbehouden aan veel duurdere luidsprekers.

De nieuwe Q Series, die volledig vanaf nul opnieuw zijn ontworpen, vertegenwoordigen een enorme sprong vooruit in luistergenot.

De kern wordt gevormd door een fonkelnieuwe Uni-Q driver array. Afgeleid van het Concept Blade project, met een nieuwe, grotere, high performance geventileerde tweeter, gemonteerd in het akoestisch hart van een nieuwe metal cone LF/MF driver, combineert het een enorme bandbreedte met een moeiteloze dynamiek, onmerkbare vervorming en een buitengewone helderheid.

Dit zijn luidsprekers die u raken. De off-axis spreiding is ongeëvenaard. Iedereen in de kamer geniet van hetzelfde buitengewone realistische geluidsbeeld, waar men ook zit. En met een 30% ruimere behuizing voor een nog diepere laagweergave en niet onnodig ingewikkelde scheidingsfilters die een heerlijk vloeiende overgang verzekeren, is Q nog melodieuzer en indrukwekkender dan zijn illustere voorganger.

Film of muziek, Mahler of Massive Attack, wat u ervaart is het betoverende, accurate en natuurlijke geluidsbeeld van het oorspronkelijke optreden.

De KEF Q-serie bestaat uit de volgende luidsprekers: Q100, Q200c, Q300, Q400b, Q500, Q600c, Q700, Q800ds en de Q900.

Bekijk hier diverse KEF speaker reviews en un-packing video's