Volg ons op Twitter

Gratis bezorging door heel Nederland en België!

KEF Blade

KEF Blade

Kef heet haar technische ontwerpers de vrije hand gegeven om een ontwerp te maken om KEF's technologische kwaliteiten te laten zien. Zij ontwikkelden een prototype dat eruit zag en presteerde als geen ander: Concept Blade.

Zijn fenomenale weergave ontving zoveel lof dat KEF heeft besloten om het Concept Blade verder te ontwikkelen en na twee jaar nauwgezette verfijning is het ontwerp daadwerkelijk in productie genomen. Voor de serieuze audiofielen is de Blade nu beschikbaar. 

Van de meet af aan ontworpen om de grenzen van high end audio te verleggen is het een unieke synthese van innovatief technisch ontwerp en baanbrekend design gebaseerd op een nieuw uitgangspunt waarmee de ideale puntbron wordt bereikt waar alle luidsprekers naar streven. Dit is omdat de vier geperfectioneerde nieuwe bas drivers zó geconfigureerd zijn dat hun gecombineerde akoestische centrum op exact dezelfde plaats ligt als dat van de Uni-Q HF/MF reeks, zodat het geluid van een enkele, perfect coherente bron lijkt te komen.

De slanke parabolische behuizing, plastisch en akoestisch inert, is ontworpen om nooit de puurheid van de weergave in de weg te staan. De geavanceerde, hybride conussen zijn zó licht en degelijk, dat hun moment van mogelijke vervorming nooit zal worden bereikt binnen het vereiste frequentiebereik. Binnenin vindt u slimme, nieuwe luchtkamers, ophanging en volledige beheersing van geluidsgolven. Precies gespecificeerde, super-premium componenten - elk van hen werkend zonder vervorming of resonantie binnen hun vereiste frequentiegebied - zorgen dat u een beduidend preciezer geluidsbeeld krijgt dan mogelijk is met conventionele speakers. Wat u hoort is geluid alsof het live is - emotioneel treffend, rijk muzikaal en moeiteloos natuurlijk. Een echte openbaring.