McIntosh MS500 DEMO

McIntosh MS500 DEMO

De geavanceerde en toch eenvoudig te gebruiken MS500 Music Streamer integreert naadloos uw op internet gebaseerde streamingmuziek en lokaal opgeslagen...

Lees meer

Binnen 1 tot 2 werkdagen gratis bij u thuisbezorgd!


€ 8.999,00 € 4.750,00

Omschrijving
McIntosh MS500 DEMO

De geavanceerde en toch eenvoudig te gebruiken MS500 Music Streamer integreert naadloos uw op internet gebaseerde streamingmuziek en lokaal opgeslagen digitale muziek in één uitgebreid apparaat. 


Hiermee kunt u genieten van uw digitale bibliotheek met de legendarische audiostandaarden van McIntosh, inclusief ongecomprimeerde, verliesvrije bestanden met een maximale resolutie van 24 bit / 192 kHz. Met al zijn opslag aan boord en externe verbindingsmogelijkheden kan de MS500 gemakkelijk dienen als centrale hub voor al uw digitale muziek. 


De snelle netwerkpoort maakt verbinding met toonaangevende streamingdiensten1, zoals Deezer, Murfie, Pandora®, Rhapsody®, SiriusXM®, Slacker, Spotify®, TIDAL en TuneIn (diensten kunnen veranderen). Interfaces voor deze services zijn ingebouwd in de MS500 - al je streaming muziek binnen handbereik. Internetradiostations kunnen ook als presets worden toegevoegd. Via drie USB-poorten kunnen externe massageheugen- of flashstations worden aangesloten. 


De MS500 werkt uiterst stil dankzij twee belangrijke functies. Ten eerste worden lokale muziek en het besturingssysteem opgeslagen op een duurzame Solid State Drive (SSD) van 500 GB zonder bewegende delen om ruis te creëren; ten tweede, een ventilatorloze processor in combinatie met verbeterde ventilatie betekent dat lawaaierige koelventilatoren niet nodig zijn. De combinatie van deze twee dingen resulteert erin dat er geen ruis is om te interfereren met het luisteren naar je muziek. 


De MS500 kan automatisch de inhoud synchroniseren die op uw netwerkcomputers is opgeslagen, zodat deze gemakkelijk toegankelijk en afspeelbaar is. Al uw inhoud kan worden geback-upt naar de Amazon Cloud Drive, Apple iCloud of Google Drive. Hiermee kunt u uw muziek ook synchroniseren over meerdere huizen of locaties wanneer een MS500 op elke locatie is geïnstalleerd. Nieuwe muziekaankopen van een van deze cloudservices kunnen automatisch aan uw bibliotheek worden toegevoegd om ze eenvoudig af te spelen. 
Een set gebalanceerde en ongebalanceerde analoge uitgangen plus twee digitale uitgangen verbindt de MS500 met uw voorversterker, geïntegreerde versterker of andere audiocomponenten. De hoogwaardige digitaal / analoogomvormer (DAC) van de MS500 is geïsoleerd van het moederbord, zodat uw muziek uiterst precies en elegant wordt gereproduceerd wanneer u een van de analoge uitgangen gebruikt. 


Elke USB-poort kan ook worden gebruikt om een externe component aan te sluiten met een ingebouwde DAC - inclusief geselecteerde McIntosh-producten; Als 2 met deze externe DAC zij aangesloten kan één extra onafhankelijke geluidszone worden gecreëerd. 
De MS500 maakt gebruik van een op Linux gebaseerd besturingssysteem dat stabiliteit biedt en extreem snel reageert op gebruikersinvoer. Het wordt bediend via de meegeleverde afstandsbediening, een webbrowser of met gratis apps voor iPhone, iPad of Android-apparaten. Het apparaat is compatibel met veel populaire domotica-systemen, waardoor het eenvoudig in uw bestaande installatie kan worden geïntegreerd. Het tijdloze frontpaneel uit zwart glas, het verlichte logo en de aluminium eindkappen maken de MS500 een welkome aanvulling op elk audiosysteem en ruimte-inrichting.

 

Beknopte specificaties

  • iDEAL
  • Visa / Mastercard
  • Bancontact / Mister Cash
  • Betalen in winkel
  • Bank overschrijving
  • Rembours