Mcintosh TradeUP actie

Graag stellen wij u op de hoogte van de McIntosh TradeUP actie die dit merk heeft gestart. Tot en met 30 juni 2023 biedt McIntosh u de mogelijkheid om uw oude hifi apparaten in te ruilen bij Poulissen Audio Video Center voor een extra mooie korting op een gloednieuw McIntosh product. 

Dit is dus een uitgelezen kans om uw hifisysteem een welverdiende upgrade te geven of dat ene apparaat waarvan u altijd heeft gedroomd eindelijk aan te schaffen. Afhankelijk van de leeftijd en de staat van het in te ruilen product kunnen uw oude apparaten nog veel waard zijn. Bij aanschaf van een prachtig nieuw McIntosh apparaat bij ons in de winkel ontvangt u tijdens de komende twee maanden dus een extra aantrekkelijke prijs.

Aan het McIntosh TradeUP Programma zijn bepaalde voorwaarden verbonden. Vraag naar de voorwaarden bij een van onze verkoopmedewerkers.

Het McIntosh TradeUP programma is daarnaast alleen van toepassing op de inruil/aankoop van hifi-elektronica zoals stereoversterkers, voorversterkers, geïntegreerde versterkers, phonostages, draaitafels, cd-spelers/dacs, streamers/muziekservers, tuners, hoofdtelefoonversterkers en receivers. Monoblokversterkers komen ook voor de actie in aanmerking, maar alleen als ze per paar worden ingeruild en verkocht.

Mcintosh