SR6015

SR6015 zwart

Impressie

€ 1.399,00

Binnen 1 tot 2 werkdagen gratis bij u thuisbezorgd!

Omschrijving
SR6015

9.2-kanaals. 8K AV-versterker met 3D-audio en HEOS Built-in

 

Geniet van prachtig gedetailleerde thuisbioscoop met Marantzdeze krachtige AV-versterker. Dompel uzelf onder in het beste geluid van iedere bron: van films tot lp's en digitale streaming. Het is de perfecte geluidsinstallatie voor elke gelegenheid. Dompel uzelf onder in films en tv-programma's met het verbeterde high-res surroundgeluid van Dolby Atmos, DTS:X en IMAX Enhanced. Stream muziek van toonaangevende diensten en luister muziek in uw hele huis met HEOS Built-in. 

Geniet van uitstekende videoprestaties dankzij de nieuwste HDMI-technologieën, zoals 8K/60Hz passthrough en upscaling, ondersteuning van verschillende HDR-formaten, zoals HDR10, HDR10+, Dolby Vision, Hybrid Log-Gamma (HLG) en Dynamic HDR. Geniet van een nog meeslependere game-ervaring dankzij 4K/120Hz passthrough, Variable Refresh Rate (VRR) en Auto Low Latency Mode (ALLM). 

De SR6015 van Marantz is zorgvuldig afgestemd door 's werelds bekendste geluidstechnici en is gebaseerd op decennialange ervaring op het gebied van hifi. Al uw entertainment wordt dan ook voorzien van uitzonderlijk surroundgeluid van audiofiele kwaliteit.


Belangrijkste kenmerken

 

 • Prestaties, kracht en connectiviteit die passen bij uw audiovoorkeuren:9.2-kanaals discrete eindversterker, 185 W per kanaal, met 11.2-kanaals verwerkingsmogelijkheidom het systeem verder uit te breiden.
   
 • 8K/60Hz en 4K/120Hz passthrough-ondersteuning voor iedere entertainmentbehoefte:Met de nieuwste technologie op het gebied van HDMI-ondersteuning kunt u genieten van 8K videokwaliteit van uw 8K bronapparaten of met 8K upscaling van Full HD of 4K-bronnen.
   
 • Ondersteuning van de meest geavanceerde driedimensionele audioformaten:Dolby Atmos, Dolby Atmos Height Virtualization Technology, DTS:X en DTS Virtual:X processing worden allemaal ondersteund zodat u kunt genieten van een meeslepende, multidimensionele geluidservaring.
   
 • Enhanced Audio Return Channel (eARC) HDMI-ondersteuning:Sluit uw tv via de HDMI-hoofduitgang aan dankzij eARC HDMI-ondersteuning. Hiermee zijn ongecomprimeerde en objectgebaseerde audioformaten mogelijk, zoals Dolby Atmos en DTS:X via een directe verbinding tussen de smart tv-app en de AV-versterker.
   
 • De beste technologie voor thuisbioscopen:De nieuwste, ondersteunde HDR-formaten zijn onder andere HDR10, HDR10+, HLG, Dolby Vision, 4:4:4 kleurresolutie en BT.2020, evenals Dynamic HDR om de allerbeste beeldkwaliteit te leveren op het gebied van helderheid, scherpte en contrast.
   
 • Geavanceerde game-specificaties:Geniet optimaal van uw games met geweldig beeld en zowel minder lag als minder latentie met behulp van 4K/120Hz passthrough, Variable Refresh Rate (VRR), Auto Low Latency Mode (ALLM) en Quick Frame Transport (QFT). 
   
 • Streaming met hoge resolutie voor een geluid dat zelfs door audiofielen is goedgekeurd:U kunt hoge resolutie audio ALAC, FLAC en WAV verliesvrije bestanden tot 24 bits/192 kHz, evenals DSD 2.8MHz en 5.6MHz afspelen en precies zo van muziek genieten zoals de artiest voor ogen had.
   
 • Exclusieve onderdelen die het bekende Marantz-geluid versterken:HDAM-printplaten van Marantz, Current Feedback-schakelsysteem, AKM AK4458 32-bits D/A-omzetters en Hybride PLL jitter-reductie voor een gedetailleerder, dynamischer geluid.
   
 • Bijna onbeperkt aantal muziekbronnen:Stream van muziekdiensten zoals Spotify Free en Premium, Amazon Music HD, Tidal en meer of stream rechtstreeks vanaf smart apparaten via AirPlay 2 of Bluetooth.
   
 • Voorzien van HEOS Built-in en de gratis HEOS App:Uw sleutel tot digitale muziekstreaming, multiroom audio en stembediening overal in huis.
   
 • Ondersteunt al uw favoriete spraakassistenten:Gebruik uw stem om uw favoriete spraakassistent, zoals Amazon Alexa, Google Assistant en Apple Siri op de SR6015 te bedienen.

 


 

Het mooiste muzikale geluid

 

Uitvoerig afgestemd door de geluidstechnici van Marantz in de modernste faciliteiten voor een verbluffende geluidskarakteristiek. Alle onderdelen worden uitvoerig getest door de geluidstechnici van Marantz. Dompel uzelf onder in prachtig muzikaal geluid van iedere bron.

 


 

Krachtige 9-kanaals discrete versterker

 

De SR6015 is voorzien van discrete versterkers met een krachtig vermogen van 185 W op alle kanalen. Dankzij de ondersteuning voor luidsprekers met lage impedantie biedt hij operationele stabiliteit met een breed scala aan luidsprekers en een uitgebalanceerd, hoogwaardig geluid. Met de ECO-modus wordt het energieverbruik automatisch aangepast aan het volumeniveau. Op de ECO-meter op het scherm leest u in realtime af hoeveel energie u bespaart zonder in te boeten aan het fantastische Marantz-geluid.    
 

Marantz

 


 

Meesterlijke 8K HDMI-connectiviteit met eARC-ondersteunin

 

De nieuwe SR6015 van Marantz is voorzien van 7 HDMI-ingangen en 3 uitgangen voor al uw favoriete bronnen. Een aparte 8K-ingang ondersteunt 8K/60Hz en 4K/120Hz passthrough mogelijkheid, 4:4:4 Pure Color sub-sampling, Dolby Vision, HLG, HDR10, 21:9 video, 3D en BT.2020 passthrough. Bovendien wordt de nieuwste HDCP 2.3 kopieerbeschermingsstandaard ondersteund op alle HDMI-poorten. De nieuwe SR6015 is voorzien van de nieuwste HDMI-technologie en specificaties en tilt home entertainment naar een hoger niveau met HDR10+, Dynamic HDR, ALLM, VRR, QMS en QFT-ondersteuning. De videoverwerker is in staat om originele videobronnen van maximaal 8K-kwaliteit te upscalen. De SR6015 is ook voorzien van HDMI eARC-ondersteuning, dat ondersteuning biedt voor 3D-audioformaten, zoals Dolby Atmos en DTS:X in meesterlijke kwaliteit vanaf uw TV apps. De HDMI-ingangen worden automatisch herbenoemd op basis van de door de bron beschikbaar gestelde informatie (indien beschikbaar).

Marantz

 


Dolby Atmos en Dolby Atmos Height Virtualization Technology

 

Voel iedere dimensie in Dolby Atmos met maximaal 7.1.4 configuratie (met een extra 2-kanaals versterker). Geniet van een 5.1 of 7.1-surroundgeluid luidsprekersysteem en vier extra overhead-luidsprekers of vier Dolby Atmos elevation-luidsprekers voor de ultieme thuisbioscoopervaring, inclusief Dolby Surround-upmixer voor oudere content. Dolby beschikt over diepgaande kennis op het gebied van menselijke geluidswaarneming. Bij systemen zonder ingebouwde luidsprekers zorgt Dolby Height Virtualization Technology dan ook voor een hoogtegeluidservaring met uitsluitend speakers op luisterniveau.

Marantz

 


DTS:X en DTS Virtual:X

 

DTS:X meeslepende audio plaatst het geluid daar waar het van nature in de ruimte voor zou komen en creëert zo een levensechte en multidimensionale audio-ervaring bij u thuis. De bijbehorende spatial remapping engine, DTS Neural:X, zorgt voor een verbeterde beleving en meer realisme in al uw favoriete films. DTS Virtual:X levert overweldigende audio zonder hoogtekanalen en creëert zo virtuele hoogte-effecten in een 7.1-, 5.1- of 2.1-luidsprekeropstelling.

Marantz

 


IMAX® Enhanced Technologie

 

Geniet van de beste home entertainment-ervaring met IMAX Enhanced: de nieuwste technologie van DTS en tevens de nieuwe standaard voor home entertainment op het gebied van beeld, geluid, schaal en helderheid. Geniet van helderdere en scherpere afbeeldingen. Voel het meeslepende, daverende 3D-geluid en ervaar hoogwaardige, door IMAX digitaal geremasterde content.

Marantz

Verbeterde thuisbioscoop

 

Met de nieuwe SR6015 kunt u genieten van al uw entertainment in formaten van de hoogste kwaliteit. Geef uw films weer in 8K met 8K/60Hz passthrough of upscaling en profiteer van geavanceerde videotechnologieën, zoals Dynamic HDR, HDR10+ of Dolby Vision.  Dankzij Quick Media Switching (QMS) is videovertraging verleden tijd.

Marantz

 


Superieure game-ervaring

 

De nieuwe SR6015 biedt een game-ervaring van ongekend hoge kwaliteit. Beleef nog meer plezier aan gamen met 4K/120Hz passthrough, evenals Variable Refresh Rate (VRR), Quick Frame Transport (QFT) en Auto Low Latency Mode (ALLM), die lag en frame tearing verminderen of voorkomen om een vlottere, lag-vrije game-ervaring te bieden.

 

 


Dubbele subwooferuitgang

 

Ondersteunt dubbele subwoofers voor gelijkmatige, lage frequentie basrespons in uw luisteromgeving. Geniet van accurate bas zonder akoestische pieken of dalen, ongeacht waar u uw subwoofer plaatst. Aangesloten subwoofers kunnen afzonderlijk worden gekalibreerd met Audyssey Sub EQ HT voor een naadloos basgeluid afgestemd op uw ruimte.

 


 

Ondersteunt de belangrijkste spraakassistenten

 

Geniet van moeiteloze spraakbesturing en complete flexibiliteit van de belangrijkste spraakassistenten. Geef spraakcommando's met Amazon Alexa, Google Assistant of Apple Siri. Vraag om uw favoriete muziek af te spelen, het volume harder te zetten, door te gaan naar het volgende nummer, van ingang te wisselen en meer. Wissel tussen spraakassistenten of kies een favoriet om te gebruiken: het is aan u. (Functionaliteit en beschikbaarheid variëren per spraakassistent)

 


 

Amazon Alexa stembediening

 

Gebruik uw stem om uw favoriete muziekdiensten via Alexa naar de SR6015 te streamen met HEOS Built-In. Vraag Alexa om muziek af te spelen van Spotify, TuneIn Internet Radio, TIDAL en meer. Wissel tussen ingangen, zet het volume hoger of lager, pauzeer, demp en speel het volgende nummer: allemaal met uw stem. Om Alexa-stembediening bij het streamen in te schakelen, opent u de Alexa-app en selecteert u "Skills". Voeg HEOS Home Entertainment toe om in te schakelen. Ga daarna naar Smart Home in het menu van de Alexa-app en selecteer Devices and Discover of zeg "Alexa, discover my devices." 

Marantz

 

Google Assistant Voice Control
 

Vraag uw Google Home, Google app of andere apparaten met ingebouwde Google Assistant om inhoud in uw luisteromgeving te beheren. Zet muziek aan in de HEOS-app en vraag je Google Assistant vervolgens om het volume aan te passen, muzieknummers af te spelen, pauzeren en over te slaan en nog veel meer. De functie 'werkt met Google Assistant' wordt continu verbeterd.

Marantz

 


AirPlay 2 en Apple Siri Voice Control

 

Stream audio van uw favoriete muziekdiensten, zoals Apple Music en Spotify of bekijk video's van diensten zoals YouTube en Netflix van iedere iPhone, iPad, Mac of Apple TV. Luister naar perfect synchroon geluid uit uw speakers van AirPlay 2-bronnen. AirPlay 2 ondersteunt tevens multiroom audio: draadloos inhoud streamen naar verschillende apparaten die AirPlay 2 ondersteunen met verbeterde audiobuffering voor een soepele audioweergave. Met AirPlay 2 kun je via de Apple Music-app of Apple Home-app compatibele audioapparaten groeperen en bedienen. Gebruik AirPlay 2 in de app of via Siri met je stem.
 

Marantz

 

Draadloos streamen via ingebouwde wifi en Bluetooth met dubbele diversiteitsantennes
 

De SR6015 is voorzien van dubbele diversiteitsantennes en via wifi en Bluetooth kunt u uw favoriete muzieknummers streamen. Dankzij het dubbele diversiteitsantennesysteem kunt u stabiel streamen, zelfs in drukke stedelijke omgevingen. De wifi-functie is voorzien van 2.4GHz(11b/g/n), 5GHz(11a/n)-technologie voor compatibiliteit met een breed scala aan slimme apparaten. De SR6015 biedt snelle en eenvoudige wifi protected setup met één druk op de knop en een simpele iOS wifi-deelfunctie.

Marantz

 

Bluetooth Geluidsoverdracht

 

Bekijk de nieuwste films of luister naar muziek zonder uw huisgenoten wakker te maken. Luister draadloos naar het geluid via een op Bluetooth aangesloten koptelefoon en schakel de hoofdspeakers uit om niemand in huis tot last te zijn. De SR6015 staat het zelfs toe om geluid vanaf zowel een Bluetooth-koptelefoon als aangesloten luidsprekers gelijktijdig af te spelen. Als u een slechthorend familielid of vriend hebt, is dit een goede optie om samen van een film te genieten, zonder het algehele volume hoger te zetten.

Marantz

HEOS Built-in

 

HEOS Built-in biedt alles voor een onbeperkte muziekervaring, overal in huis. Luister naar muzieknummers op uw smart apparaat of persoonlijke mediaserver en stream uw favoriete hits van toonaangevende streamingdiensten, zoals Spotify, Amazon Music HD, TIDAL, TuneIn Internet Radio en meer, zelfs in hoge resolutie. Koppel uw met HEOS uitgeruste AVR met HEOS Built-in-producten of -speakers en speel overal in huis geluid van iedere muziekbron of de tv af. 
 

Marantz

 


 

Hi-res audio-ondersteuning

 

U kunt hoge resolutie audio ALAC, FLAC en WAV verliesvrije bestanden tot 24 bits/192 kHz decoderen. Bovendien kunt u dankzij DSD 2,8MHz en 5,6MHz (het audiofiele formaat van SACD) van iedere noot genieten zoals de artiest voor ogen had. Naar muziek luisteren via de USB-poort op het voorpaneel of via netwerkbronnen.

Marantz

 


Geavanceerde 32-bits D/A-omzetting op alle kanalen
 

Geavanceerde 32-bits AKM AK4458 D/A-omzetters van wereldklasse op alle kanalen voor optimale getrouwheid en het breedste dynamische bereik met de minste vervorming. Hierdoor bent u verzekerd van constante geluidskwaliteit en nauwkeurige afstemming van alle kanalen voor de ultieme luisterervaring.

 


 

Marantz's HDAM en Current Feedback-topologie

 

Voorzien van de door Marantz ontwikkelde HDAM (Hyper Dynamic Amplifier Module) circuits met superieure breedbandprestaties met een laag ruisniveau en een superhoge versterkingssnelheid (slew rate). Dit biedt een maximaal dynamisch bereik en ondersteuning voor hi-res-audioformaten. Bovendien biedt de Current Feedback Topology-technologie van Marantz een gesloten bandbreedte en een zeer hoge versterkingssnelheid (slew rate). Dit zorgt voor buitengewone getrouwheid bij breedband-audiobronnen.

 


 

Geïntegreerde phono-ingang met HDAM EQ-fase

 

Sluit uw analoge platenspeler eenvoudig aan op de versterker en geniet van de warmte en het realisme van uw vinylcollectie. Het HDAM-component van de Marantz SR6015 is dankzij zijn hoge snelheid beter dan operationele versterkeroplossingen. Bovendien behoudt het een zuiver audiosignaal voor uitstekende geluidprestaties.

Marantz

 


Voorversterkermodus bij Versterker Toewijzen

 

Dankzij de nieuwste voorversterkermodus werkt uw Marantz AV-versterker eveneens als een perfecte AV-pre-processor met de nieuwste HDMI-connectiviteit. De Voorversterkermodus zorgt voor een zuiverder signaalpad en meer tolerantie in het vervormingsniveau door interne versterkers los te koppelen. Maak uw afzonderlijke AV-systeem weer helemaal van deze tijd met hypermoderne apparatuur.


11.2-kanaals verwerkingsvermogen

 

De SR6015 is voorzien van maximaal 11.2-kanaals verwerkingsvermogen. Sluit een 2-kanaals eindversterker aan op de SR6015 voor een nog meeslependere, vloeiendere 3D-geluidservaring met maximaal 7.2.4-speakerconfiguratie.


"Roon Tested" gecertificeerd

 

Alle nieuwe Marantz AV-versterkers zijn nu Roon Tested. Haal meer uit uw digitale muziekbibliotheek met alle vindbare informatie over uw favoriete artiesten en nummers. Vind songteksten, concertdata, foto's, bio's, recensies en meer. Abonnement vereist.

Marantz

 


Multisource, Multiroom

 

Geniet van 7.1-kanaals surroundgeluid in uw thuisbioscoop en speel tegelijkertijd in een andere ruimte stereogeluid af van een andere bron. U hoeft enkel een paar luidsprekers op de multiroom versterkeruitgangen aan te sluiten of gebruik een aparte stereoversterker en luidsprekers in combinatie met de Zone 2 pre-outs.

Marantz

 


Tv-geluid in alle ruimte

 

Deel het tv-geluid uit de hoofdruimte met de tweede ruimte zonder in te boeten aan de compleet afzonderlijke multi-channel weergave in de hoofdruimte. Kies "Bron" voor de tweede ruimte in de AVR-app, zodat het geluid in de hoofdruimte niet verandert naar stereo PCM.  

Marantz

 


Gemakkelijk in te stellen, eenvoudig in gebruik

 

Dankzij de horizontale rij met kleurgecodeerde, hoogwaardige luidsprekers met bijpassende kabeletiketten van de SR6015 is correcte aansluiting een fluitje van een cent. De meegeleverde Setup Assistant biedt duidelijke, stapsgewijze, grafische instructies op het scherm voor een optimale installatie voor iedere configuratie. Zo bent u ervan verzekerd dat u alles uit uw thuisbioscoopopstelling haalt.

Marantz

 


Smart TV-connectiviteit

 

Bedien de SR6015 eenvoudig met de afstandsbediening van uw Smart TV via de HDMI CEC-functionaliteit op uw Smart TV. U hoeft enkel de stand "HDMI-bediening" van uw receiver AAN te zetten. Doe vervolgens hetzelfde bij het "Smart Menu". U kunt nu de versterker met de afstandsbediening van uw tv bedienen. Het basisscherm van het Smart Menu biedt snelle toegang tot bronnen en surround-instellingen, het setup-menu van de AVR en 4 Smart Selects.

 


 

Handige Smart Select-functies

 

Met behulp van de vier Smart Select-knoppen op het voorpaneel en de meegeleverde afstandsbediening kunt u per bron uw voorkeursinstellingen, zoals input, volume, geluidsmodus, Audyssey-configuratie en zelfs "All Zone Stereo" voor feestjes opslaan. De SR6015 wordt met één druk op de knop direct geconfigureerd in de door u gewenste instelling.

 


 

Marantz AVR Remote App

 

U kunt het nieuwste netwerk AV-receivers van Marantz volledig bedienen met de AVR Remote app voor iOS en Android van Marantz. Gebruik de app om in- en uit te schakelen, het volume, de input en instellingen aan te passen of direct over te schakelen naar de HEOS Built-in-app.

Marantz

 


Geavanceerde installatie en ruimtekalibratie met Audyssey MultEQ XT3

 

Optimaliseer uw audio-ervaring met Audyssey MultEQ XT voor een naadloze opstelling van uw luisteromgeving. Met de meegeleverde meetmicrofoon analyseert MultEQ XT32 het geluid van elke speaker (inclusief subwoofers) tot op wel acht meetpunten en genereert nauwkeurige digitale filters die voor ieder kanaal de juiste frequentie en echo optimaliseren. Audyssey Dynamic Volume dempt storende volumesprongen (in bijvoorbeeld reclamespotjes), zodat u op een lager volumeniveau toch van helder gesproken woorden, muziek en geluidseffecten kunt blijven genieten. Audyssey Dynamic EQ levert helderheid over het volledige bereik en op ieder luisterniveau. Audyssey Low Frequency Containment maakt gebruik van geavanceerde psycho-akoestische algoritmen om een full-range balans, inclusief een diepe bas te leveren. Dit zonder de buren of mensen in andere ruimten tot last te zijn. Audyssey Sub EQ HT laat u het DPS-filter van elk van de twee onafhankelijke subwoofers apart instellen voor een diepere bas met een verbeterde definitie. 

Marantz

 


De Audyssey MultEQ Editor App

 

De SR6015 ondersteunt de Audyssey MultEQ Editor App. Neem als het ware een kijkje onder de motorkap: bekijk de instellingen en pas ze aan voor precieze tuning, stel het geluid af op specifieke problemen in de ruimte en verander het geluid om aan uw persoonlijke voorkeuren te voldoen.

 • De resultaten van de luidsprekerdetectie bekijken om correcte installatie te controleren
 • De resultaten van voor en na de Audyssey-kalibratie bekijken, zodat enige problemen in de kamer makkelijk kunnen worden opgespoord
 • De Audyssey-doelcurve per paar kanalen aanpassen om aan uw voorkeuren te voldoen
 • Het EQ-frequentieaanpassingsbereik per paar kanalen veranderen.
 • Tussen twee hoge frequentie roll-off doelcurves wisselen
 • De midrangecompensatie in-/uitschakelen om de zang helderder of vloeiender te maken
 • De kalibratieresultaten opslaan en laden

De Audyssey MultEQ App is beschikbaar voor Android en iOS via de appstore van Apple of Google Play.

 


 

Geïntegreerd voorkeuzegeheugen van dubbele luidsprekeropstellingen
 

Met de nieuwe SR6015 kun je twee aparte reeksen Audyssey-instellingen bewaren evenals vliegensvlug schakelen tussen de twee instellingen, waardoor u met nog meer vrijheid uw luisterervaring kunt aanpassen voor de content of luisteromgeving.

Marantz

 


Externe bedieningsmogelijkheden
 

De receiver biedt de mogelijkheid voor externe RS232-bediening en IP-besturing voor eenvoudige aanpassing en compatibiliteit met externe domoticasystemen. De SR6015 beschikt over IP-bediening voor integratie met de belangrijkste domotica-apparaten en is bovendien voorzien van Control4 SDDP-certificering (Simple Device Protection Protocol) voor vlotte en eenvoudige integratie met Control4-domoticasystemen. Om ervoor te zorgen dat de afstandsbediening feilloos werkt in combinatie met andere componenten in uw thuisbioscoopsysteem bevindt zich in het achterpaneel een IR-ingang en -uitgang (infrarood) voor de afstandsbediening.

 


 

Meer dan 65 jaar audiofiel erfgoed

 

Marantz, opgericht in 1953, heeft een lange en rijke geschiedenis op het gebied van het ontwerpen van audiocomponenten die wereldwijd warm worden onthaald door muziekliefhebbers en kritische luisteraars. Muziek is van groot belang voor Marantz. De SR6015 zet Marantz' traditie dan ook voort en levert de beste geluidservaring voor muziek en films.

Beknopte specificaties

Type product AV-Receiver
Gewicht in kg 12.8
Carton Maximum Dimensions (W x D x H) in mm 537 x 483 x 257
 • iDEAL
 • Visa / Mastercard
 • Bancontact / Mister Cash
 • Betalen in winkel
 • Bank overschrijving
 • Rembours