PM7005 Showroommodel

Marantz PM-7005

Impressie

€ 899,00 € 649,00

Binnen 2 tot 3 werkdagen gratis bij u thuisbezorgd!

  • Veilig betalen via bekende betaalmogelijkheden
  • Binnen 2 tot 3 werkdagen gratis bij u thuisbezorgd!
  • Beste Hifi winkel van 2012 t/m 2016
  • Ervaar dit product in onze winkel.

Omschrijving
PM7005 Showroommodel

Dit betreft ons showroommodel

De nieuwe Marantz PM-7005 is een volledig discrete, current feedback geïntegreerde versterker met USB-DAC functionaliteit. Simpelweg ideaal voor audioliefhebbers die uitmuntende weergavekwaliteit en flexibel gebruiksgemak zoeken.

De PM-7005 levert maar liefst 2 x 80W bij 4 ohm, waarbij de symmetrische circuits een perfecte weergave bieden. Om de beste geluidskwaliteit te verkrijgen, is de PM-7005 voorzien van audiocomponenten van hoge kwaliteit, current feedback-HDAM's en een stroomvoorziening met hoge snelheid.

Ook wordt deze versterker geleverd met dezelfde hoge kwaliteits luidsprekeraansluitingen als die in de PM-8005. Deze versterker is gewoonweg perfect voor muziekliefhebbers die niet alleen een excellente muziekkwaliteit wensen maar ook een maximale flexibiliteit qua bediening, die wordt geleverd door de zeer veelzijdige DAC-modus. De DAC-modus heeft optische en digitale coax-ingangen plus een USB-B-poort, wat betekent dat u uw computer rechtstreeks op de PM7005 kunt aansluiten, zodat u kunt profiteren van de hoogwaardige DAC CS4398 en de van de HDAM-SA3-module voorziene audio-uitgangsfase voor geweldige geluidsprestaties. De versterker fungeert als geluidskaart voor de computer en de USB-B-poort werkt in asynchrone modus en is bit-perfect, waarmee niet alleen 192 kHz/24-bits maar ook de DSD 2,8 MHz en 5,6 MHz worden ondersteund voor audio met een hoge resolutie. Dankzij al deze digitale mogelijkheden kunnen muziekliefhebbers genieten van hun digitale media in de perfecte Marantz-kwaliteit.

Maar omdat Marantz ook het gevoelige analoge signaal van andere bronnen belangrijk vindt, is de Analog Amp Mode ingebouwd, waarmee de digitale sectie eenvoudig in zijn geheel kan worden uitgeschakeld, zodat u kunt genieten van de puurste analoge audio die u zich maar kunt voorstellen. Perfect voor vinyl. 

Beknopte specificaties

Type Product Geïntegreerde Versterker
Vermogen 2 x 60 Watt bij 8 ohm; 2 x 80 Watt bij 4 ohm
Frequentie bereik 5 Hz - 100 kHz
Ingang(en) 5 x cinch analoog; phono MM; USB type B; optisch en coaxiaal digitaal
Uitgang(en) hoofdtelefoon; tape out; 1 set speakers
Afmetingen (B x H x D) 440 x 125 x 379 mm
Gewicht 10 Kg
Garantie 2 jaar
  • iDEAL
  • Visa / Mastercard
  • Bancontact / Mister Cash
  • Betalen in winkel
  • Bank overschrijving
  • Rembours