PM5005

Marantz PM-5005 zwart

Impressie

€ 329,00 € 249,00

Binnen 2 tot 3 werkdagen gratis bij u thuisbezorgd!

Omschrijving
PM5005

De PM-5005 is nieuw binnen de Marantz collectie. Deze uitstekende entry-level geïntegreerde versterker biedt erg veel in zijn prijsklasse. Dat komt omdat het de eerste in zijn klasse is die 'current feedback architecture' biedt - een functie die normaal is voorbehouden voor de duurdere modellen. Deze technologie biedt een zeer snelle en nauwkeurige signaalverwerking, wat resulteert in een perfect gebalanceerde stereo geluidsweergave evenals een zeer open en nauwkeurig geluidsbeeld.

De PM-5005 bezit 'performance-optimising discrete audio circuitry' en fine-tuning van onderdelen voor een optimale geluidskwaliteit. Daarnaast is het model van dit jaar wat stijlvoller dan zijn voorganger, dankzij het nieuwe elegante ontwerp van de knoppen. Ook heeft hij een nieuwe afstandsbediening en een nieuwe 'low-power stand-by' en de automatische stand-by modus om energie te besparen. De PM-5005 levert 40W per kanaal in 8 ohm of 55W in 4 Ohm en is voorzien van een metalen chassis en een metalen frontpaneel voor een solide behuizing.

Zonder twijfel legt de PM-5005 de prestatielat hoog voor het zogenaamde instapmodellen. Geweldig geluid en verbazingwekkende veelzijdigheid. 

Beknopte specificaties

Type Product Geïntegreerde Versterker
Versterker Vermogen 2 x 40 Watt bij 8 ohm
Frequentiebereik 10 Hz - 50 kHz
Ingang(en) 6 x analoog in waarvan 1 x phono MM
Uitgang(en) speakers A/B; hoofdtelefoon; 2 x tape out
Afmetingen (B x H x D) 440 x 105 x 370 mm
Gewicht 6.7 kg
Garantie 2 jaar
  • iDEAL
  • Visa / Mastercard
  • Bancontact / Mister Cash
  • Betalen in winkel
  • Bank overschrijving
  • Rembours