NR1711

€ 699,00

Binnen 2 tot 3 werkdagen gratis bij u thuisbezorgd!

Omschrijving
NR1711

Slanke 7.2-kanaalse 8K AV-receiver met HEOS Built-in
Geniet van prachtig muzikaal geluid uit een slanke behuizing. De NR1711 van Marantz is een 7.2-kanaals 8k AV-receiver en levert meeslepende audio met hoge getrouwheid in een compacte behuizing. De NR1711 is half zo hoog als de traditionele AV-receiver en ondersteunt de multidimensionale audioformaten Dolby Atmos, Dolby Atmos Height Virtualization Technology, DTS:X en DTS Virtual:X. 

Geniet van uitstekende videoprestaties dankzij de nieuwste HDMI-technologieën, zoals 8K/60Hz passthrough of upscaling, ondersteuning van verschillende HDR-formaten, zoals HDR10, HDR10+, Dolby Vision, Hybrid Log-Gamma (HLG) en Dynamic HDR, evenals de nieuwste game-technologieën, zoals 4K/120Hz passthrough, Variable Refresh Rate (VRR) en Auto Low Latency Mode (ALLM).

Speel uw uitgebreide muziekcollectie af via het netwerk of de USB-poort op het voorpaneel. Ook hi-res-formaten worden ondersteund. Geniet van uw favoriete lp's via de geïntegreerde, hoogwaardige phono equalizer. Stream muziek van bekende muziekdiensten en bedien de NR1711 met spraakbesturingscompatibiliteit via Amazon Alexa, Google Assistant en Apple Siri.

 

Belangrijkste kenmerken

 • Slank ontwerp, uitzonderlijke prestaties:De nieuwe NR1711 van Marantz is half zo hoog als een traditionele AV-receiver en voorzien van een slanke behuizing, maar levert uitzonderlijke prestaties en geluidskwaliteit.
   
 • 7-kanaals afzonderlijke eindversterker voor al uw entertainment:Met 90 W per kanaal kunt u van uw favoriete films genieten in indrukwekkende kwaliteit.
   
 • De nieuwste HDMI-ondersteuning:Inclusief één aparte 8K-ingang en één uitgang voor 8K-kwaliteit video van 8K-bronapparaten; 8K-upscaling beschikbaar op alle zes de HDMI-poorten.
   
 • Enhanced Audio Return Channel (eARC) HDMI-ondersteuning:De eARC HDMI-uitgang verstuurt ongecomprimeerde en objectgebaseerde audioformaten, zoals Dolby Atmos en DTS:X via een directe verbinding van een smart tv-app naar de AV-receiver.
   
 • Voel alsof u een rol speelt in de film met de nieuwste filmtechnologie:Met 8K/60Hz passthrough of upscaling evenals HDR10+, HLG, Dolby Vision, en Dynamic HDR- ondersteuning, geniet u van uitzonderlijke beeldkwaliteit op het gebied van helderheid, scherpte en contrast.
   
 • Til games naar een hoger niveau:Geniet optimaal van uw games met minder lag met behulp van 4K/120Hz passthrough, Variable Refresh Rate (VRR), Auto Low Latency Mode (ALLM) en Quick Frame Transport (QFT).
   
 • Stream hoge resolutie audio:Speel uw favoriete hi-res kwaliteit bestanden af met FLAC, ALAC en WAV ondersteuning, evenals DSD 2,8/5,6MHz.
   
 • Voorzien van HEOS Built-in en de gratis HEOS App:Uw sleutel tot digitale muziekstreaming, multiroom audio en stembediening overal in huis.
   
 • Ingebouwde Bluetooth en wifi met 2,4 GHz/5 GHz dual-bandondersteuning:Betrouwbare draadloze netwerkconnectiviteit, zelfs in drukke omgevingen.

 

Slank ontwerp

Geniet van prachtige muzikale prestaties ondanks de compacte, dunne behuizing. De NR1711 van Marantz is half zo hoog als een traditionele AV-receiver, maar levert het muzikale geluid waar Marantz bekend om staat.

Marantz

 

Krachtige 7-kanaals zelfstandige versterker
Dankzij het krachtige, zelfstandige versterkeronderdeel kunt u genieten van uitzonderlijk geluid voor films en muziek. Alle zeven de kanalen zijn voorzien van hetzelfde vermogen (90 W per kanaal) en kunnen overweg met een groot scala aan luidsprekers, waaronder luidsprekers met lage impendantie. Met de ECO-modus wordt het energieverbruik automatisch aangepast aan het volumeniveau. Op de ECO-meter op het scherm leest u in realtime af hoeveel energie u bespaart zonder in te boeten aan het fantastische Marantz-geluid.

 

Het mooiste muzikale geluid
De versterker is uitvoerig afgestemd door de geluidstechnici van Marantz voor een verbluffende geluidskarakteristiek. Alle onderdelen worden uitvoerig getest door de geluidstechnici van Marantz. Dompel uzelf onder in het prachtige muzikale geluid van iedere bron.
 

Marantz

 

 

Dolby Atmos

Ervaar iedere dimensie in Dolby Atmos. Geniet van de meeslepende hoogte-effecten en het omhullende geluid van het 5.1-surround-luidsprekersysteem en twee extra overhead-luidsprekers of twee Dolby Atmos elevation-luidsprekers, inclusief Dolby Surround-upmixer voor oudere content. 

Bij systemen zonder ingebouwde of omhoog gerichte luidsprekers wordt de Atmos-ervaring nagebootst door Dolby Atmos Height Virtualization met behulp van voorwaarts gerichte drivers. U kunt maximaal vijf speakers configureren om het effect van twee ingebouwde speakers na te bootsen, of gebruikmaken van alle zeven kanalen om het krachtige effect van vier hoogteluidsprekers na te bootsen.

 

DTS:X

DTS:X™ meeslepende audio plaatst het geluid daar waar het van nature in de ruimte voor zou komen en creëert zo een levensechte en multidimensionale audio-ervaring bij u thuis. De bijbehorende spatial remapping engine, DTS Neural:X™, zorgt voor een verbeterde beleving en meer realisme in al uw favoriete films. 

DTS Virtual:X levert overweldigende audio zonder hoogtekanalen en creëert zo virtuele hoogte-effecten in een 2.1-, 5.1- of 7.1-luidsprekeropstelling.

 

Geavanceerde 8K HDMI-connectiviteit

De nieuwe NR1711 van Marantz is voorzien van 6 HDMI-ingangen en 1 uitgang voor al uw favoriete bronnen. 

Naast 8K upscaling, ondersteunen alle zes de HDMI-ingangen ook Dolby Vision, HLG, HDR10+, 4:4:4 Pure Color sub-sampling, 21:9 video, BT.2020 passthrough en de huidige HDCP 2.3 kopieerbeschermingsstandaard. 

Eén toegewijde 8K HDMI-ingang levert de nieuwste HDMI 8K/60Hz-specificatie en tilt uw home entertainment naar een hoger niveau. Geniet van films met een kristalheldere beeldkwaliteit, voorzien van uitzonderlijke helderheid en contrast met alle moderne dynamische HDR-videoformaten. De nieuwe NR1711 van Marantz biedt ook de beste game-ervaring zonder lag met 4K/120Hz passthrough, ALLM, VRR, en QFT-ondersteuning.

Marantz

 

Ervaar de volgende stap op het gebied van filmentertainment

De nieuwe NR1711 biedt kristalhelder, hoogwaardig entertainment. Geniet van films in 8K met 8K/60Hz passthrough en upscaling, evenals de nieuwste HDMI-technologieën, zoals Dynamic HDR en Quick Media Switching (QMS), die in films worden toegepast om vertraging te voorkomen.

 

De volgende stap op het gebied van gamen

De nieuwe NR1711 biedt een ongekende gamekwaliteit. Beleef nog meer plezier aan gamen met 4K/120Hz passthrough, evenals Variable Refresh Rate (VRR), Quick Frame Transport (QFT) en Auto Low Latency Mode (ALLM), die lag en frame tearing verminderen of voorkomen om een vlottere, lag-vrije game-ervaring te bieden.    
 

 

Volledige HDMI eARC-ondersteuning

eARC (Enhanced Audio Return Channel) ondersteunt de overdracht van meeslepende audio via een enkele HDMI-verbinding vanaf uw tv en maakt de installatie hiermee nog eenvoudiger.

 

Amazon Alexa stembediening

Bedien de NR1711 handsfree met Amazon Alexa en je stem. Het volume aanpassen, naar het volgende nummer springen, ingangen voor al je verschillende mediaspelers wisselen en meer - "Just Ask." Download HEOS Home Entertainment Skill om Amazon Alexa stemcommando's op uw NR1711, HEOS-apparaten en andere geselecteerde Marantz-producten te activeren. Nog niet beschikbaar in Nederland en België.

 

Google Assistant Voice Control

Vraag uw Google Home, Google app of andere apparaten met ingebouwde Google Assistant om inhoud in uw luisteromgeving te beheren. Zet muziek aan in de HEOS-app en vraag je Google Assistant vervolgens om het volume aan te passen, muziek te pauzeren of over te slaan en nog veel meer. Beschikbaarheid verschilt per regio.

 

Ingebouwde Apple AirPlay 2

Stream audio van uw favoriete muziekdiensten, zoals Apple Music en Spotify of bekijk video's van diensten zoals YouTube en Netflix van iedere iPhone, iPad, Mac of Apple TV. Luister naar perfect synchroon geluid uit uw speakers van AirPlay 2-bronnen.

AirPlay 2 ondersteunt tevens multiroom audio: draadloos inhoud streamen naar verschillende apparaten die AirPlay 2 ondersteunen met verbeterde audiobuffering voor een soepele audioweergave. Met AirPlay 2 kun je via de Apple Music-app of Apple Home-app compatibele audioapparaten groeperen en bedienen. Gebruik AirPlay 2 in de app of via Siri met je stem.

 

Muziekstreaming in iedere ruimte

HEOS Built-in biedt alles voor een onbeperkte muziekervaring, overal in huis. Luister naar muzieknummers op uw smart apparaat of persoonlijke mediaserver en stream uw favoriete hits van toonaangevende streamingdiensten, zoals Spotify, Amazon Music HD, Deezer, TIDAL, TuneIn Internet Radio en meer, zelfs in hoge resolutie. Koppel uw met HEOS uitgeruste AVR met HEOS Built-in-producten of -speakers en speel overal in huis geluid van iedere muziekbron of de tv af.

Marantz

 

Hi-res audio-ondersteuning

Geniet van muziek zoals muziek is bedoeld. De NR1711 decodeert verliesvrije hi-res audiobestanden in ALAC-, FLAC- en WAV-formaat tot 24-bits/192-kHz, evenals DSD 2,8MHz en 5,6MHz muzieknummers (het audiofiele formaat van SACD). Naar muziek luisteren via de USB-poort op het voorpaneel of via netwerkbronnen.

 

Geïntegreerde phono-ingang

Sluit uw analoge platenspeler eenvoudig aan op de receiver en geniet van iedere plaat uit uw platencollectie in de puurste vorm.

 

Geavanceerde 32-bits D/A-omzetting op alle kanalen

Geavanceerde 32-bits AKM AK4458 D/A-omzetters van wereldklasse op alle kanalen voor optimale getrouwheid en het breedste dynamische bereik met de minste vervorming. Hierdoor bent u verzekerd van constante geluidskwaliteit en nauwkeurige afstemming van alle kanalen voor de ultieme luisterervaring.

 

Dubbele subwooferuitgang

Ondersteunt dubbele subwoofers voor gelijkmatige, lage frequentie basrespons in uw luisteromgeving. Geniet van accurate bas zonder akoestische pieken of dalen, ongeacht waar u uw subwoofer plaatst..

 

Multisource, Multiroom

Geniet van 5.1-kanaals surroundgeluid in uw thuisbioscoop en speel tegelijkertijd in een andere ruimte stereogeluid af van een andere bron. U hoeft enkel een paar luidsprekers op de multiroom versterkeruitgangen aan te sluiten of gebruik een aparte stereoversterker en luidsprekers in combinatie met de Zone 2 pre-outs.

 

TV-geluid in alle ruimten

Deel het tv-geluid uit de hoofdruimte met de tweede ruimte zonder in te boeten aan de compleet afzonderlijke multi-channel weergave in de hoofdruimte. Kies "Bron" voor de tweede ruimte in de AVR-app, zodat het geluid in de hoofdruimte niet verandert naar stereo PCM.


Smart TV-connectiviteit

Bedien uw receiver eenvoudig met de afstandsbediening van uw Smart TV via de HDMI CEC-functionaliteit op uw Smart TV. U hoeft de stand "HDMI Control" van uw receiver en het "Smart Menu" alleen maar op ON te zetten om de NR1711 met de afstandsbediening van uw tv te kunnen bedienen. Het basisscherm van het Smart Menu biedt snelle toegang tot bronnen en surround-instellingen, het setup-menu van de AVR en 4 Smart Selects.

 

Bluetooth Geluidsoverdracht

Bekijk de nieuwste films of luister naar uw favoriete muziek zonder uw huisgenoten wakker te maken. De NR1711 staat het zelfs toe om geluid vanaf zowel een Bluetooth-koptelefoon als aangesloten luidsprekers gelijktijdig af te spelen. Als u een slechthorend familielid of vriend hebt, is dit een goede optie om samen van een film te genieten, zonder het algehele volume hoger te zetten.
 

“Roon Tested" gecertificeerd

Alle nieuwe Marantz AV-receivers zijn nu Roon Tested, zo ook de NR1711. Haal meer uit je digitale muziekbibliotheek met alle vindbare informatie over je favoriete artiesten en nummers. Vind songteksten, concertdata, foto's, bio's, recensies en meer.    
 

Gemakkelijk in te stellen, eenvoudig in gebruik

Dankzij de hoogwaardige speakers van de NR1711 met bijpassende kabeletiketten is correcte aansluiting een fluitje van een cent. De meegeleverde Setup Assistant biedt duidelijke, grafische instructies op het scherm en de Quick Start Guide geeft de optimale installatie weer voor iedere configuratie.
 

Audyssey MultEQ voor eenvoudige installatie en ruimtekalibratie

Optimaliseer uw audioervaring met Audyssey MultEQ, Dynamic Volume en Dynamic EQ voor een naadloze opstelling in uw luisteromgeving. Met behulp van de meegeleverde meetmicrofoon analyseert MultEQ het geluid van elke speaker (inclusief subwoofers) en genereert nauwkeurige digitale filters die voor ieder kanaal de juiste frequentie- en tijd-domeinrespons optimaliseren. Gebruik Audyssey Dynamic EQ voor een heldere dialoog en breedbandrespons, zelfs op gereduceerde volumeniveaus of Audyssey Dynamic Volume om schokken te voorkomen en het volume te normaliseren bij wisselende inhoud van reclames, aankondigingen en tv-programma's. Met de extra Audyssey MultEQ Editor App (te koop) kan de ervaren gebruiker, als hij daar behoefte aan heeft, nog dieper het systeem in voor verdere afstemming en aanpassing van de audio-omgeving.    
 

De Audyssey MultEQ Editor App

De NR1711 ondersteunt de Audyssey MultEQ Editor App. Neem als het ware een kijkje onder de motorkap: bekijk de instellingen en pas ze aan voor precieze tuning, stel het geluid af op specifieke problemen in de ruimte en verander het geluid om aan uw persoonlijke voorkeuren te voldoen:

 • De resultaten van de luidsprekerdetectie bekijken om correcte installatie te controleren
 • De resultaten van voor en na de Audyssey-kalibratie bekijken, zodat enige problemen in de kamer makkelijk kunnen worden opgespoord
 • De Audyssey-doelcurve per paar kanalen aanpassen om aan uw voorkeuren te voldoen
 • Het EQ-frequentieaanpassingsbereik per paar kanalen veranderen
 • Tussen twee hoge frequentie roll-off doelcurves wisselen
 • De midrangecompensatie in-/uitschakelen om de zang helderder of vloeiender te maken
 • De kalibratieresultaten opslaan en laden

 

Marantz AVR Remote App

U kunt de nieuwste netwerk AV-receivers volledig bedienen met de AVR Remote app voor iOS en Android van Marantz. Gebruik de app om in- en uit te schakelen, het volume, de input en instellingen aan te passen of direct over te schakelen naar de HEOS-app.    
 

Geïntegreerd voorkeuzegeheugen van dubbele luidsprekeropstellingen

Met de nieuwe NR1711 kunt u twee aparte reeksen Audyssey-instellingen bewaren evenals vliegensvlug schakelen tussen de twee instellingen, waardoor u uw luisterervaring kunt aanpassen voor de content of luisteromgeving.

Audyssey

 

Handige Smart Select-functies

Met behulp van de vier Smart Select-knoppen op het voorpaneel en de meegeleverde afstandsbediening kunt u per bron uw voorkeursinstellingen, zoals input, volume, geluidsmodus, Audyssey-configuratie en zelfs "All Zone Stereo" voor feestjes opslaan. De NR1711 wordt met één druk op de knop direct geconfigureerd in de door u gewenste instelling.

 

Intelligente ECO-modus

Met de geïntegreerde ECO-modus kunt u energie besparen en op het scherm wordt een ECO-meter weergegeven. Gebruik de receiver in energiebesparende modus om het maximale uitgangsvermogen te verminderen of maak gebruik van energiereductie-strategieën in de instellingen. Het verandert niets aan de geluidskwaliteit waar Marantz om bekend staat.

 

Meer dan 65 jaar audiofiel erfgoed

Prachtig muzikaal geluid. Marantz, opgericht in 1953, heeft een lange en rijke geschiedenis op het gebied van het ontwerpen van audiocomponenten die wereldwijd warm worden onthaald door muziekliefhebbers en kritische luisteraars. Muziek is van groot belang voor Marantz. De NR1711 zet Marantz' traditie dan ook voort en levert de beste geluidservaring voor muziek en films.
 

 

Beknopte specificaties

Type product AV-Receiver
Gewicht 8.3 kg
 • iDEAL
 • Visa / Mastercard
 • Bancontact / Mister Cash
 • Betalen in winkel
 • Bank overschrijving
 • Rembours