CD5005

Marantz CD-5005 zwart

Impressie

€ 329,00 € 245,00

Binnen 1 tot 2 weken gratis bij u thuisbezorgd!

Omschrijving
CD5005

De nieuwe Marantz CD-5005 bevat alles wat zijn voorganger, de CD-5004 ook heeft. En uiteraard de Marantz eigen HDAM-SA2. Maar dit jaar is hij voorzien van een verbeterde D/A-converter, de CS4398, en een nieuw CD-mechanisme dat is overgenomen uit de CD-6005. Zoals u kunt verwachten, speelt hij CD, CD-R, CD-RW en MP3- en WMA-bestanden.

De CD-5005 bevat op maat gemaakte componenten voor een optimale geluidskwaliteit en een extra betrouwbaar CD transport mechanisme. De Audio EX(clusive) modus verbetert verder de geluidskwaliteit door functies zoals de digital output en pitch control uit te schakelen wanneer deze niet in gebruik zijn.

De 'random play' functie zal u een nog een optie geven om uw muziek op een geheel nieuwe manier te verkennen. Ook nieuw dit jaar is een verbeterde afstandsbediening evenals 'low-power stand-by' en de automatische stand-by modus. Daarnaast garanderen hoogwaardige, vergulde analoge uitgangen de laagste overgangsweerstand en maakt een goede hoofdtelefoonuitgang en een eenvoudig af te lezen display deze speler helemaal af. 

Beknopte specificaties

Type Product CD-speler
Weergave CD; CD-R; CD-RW; MP3-CD; WMA-CD
Uitgang(en) 2 ch. analoog; 1 x optisch en 1 x coaxiaal digitaal; hoofdtelefoon
Afmetingen (B x H x D) 440 x 105 x 338 mm
Gewicht 5 kg
Garantie 2 jaar
  • iDEAL
  • Visa / Mastercard
  • Bancontact / Mister Cash
  • Betalen in winkel
  • Bank overschrijving
  • Rembours