Marantz MODEL 30 en SACD 30n

Marantz Tuning master

Marantz MODEL 30 en SACD 30n, een meesterwerk van audio-architectuur.
Beleef het in onze showroom.

Met een discrete tweetraps-opbouw en unieke Marantz HDAM-technologie voor signaalzuiverheid, biedt MODEL 30 een uitzonderlijke geluidskwaliteit. Het voedingscircuit, exclusief ontworpen voor de voorversterker, maakt een stabiele voeding mogelijk die niet wordt beïnvloed door schommelingen in het vermogen. 

De SACD 30n bevestigt dan ook de gerenommeerde naam die Marantz heeft opgebouwd op het gebied van hifi-componenten. Afgestemd door de Marantz Sound Master, die in zijn eigen luisterruimte het Marantz-geluid als geen ander kent en beslist of een product voldoet aan de hoogste kwaliteitseisen. De SACD 30n is gebouwd om te voldoen aan alle eisen van de moderne muziekliefhebber die een grote digitale muziekcollectie wil combineren met online muziekdiensten.

De Marantz SACD 30n combineert een klassieke premium SA-CD / CD-speler met moderne digitale streaming en Marantz Musical Mastering. De SACD 30n speelt hi-res bestanden af, inclusief FLAC HD en DSD, zowel vanaf uw thuisnetwerk, lokale USB-opslag als online bronnen (zoals streamingdiensten en internetradio). Tevens beschikt deze over HEOS-streaming, DAC-functionaliteit, Apple AirPlay 2 en Bluetooth-integratie.

De SACD 30n is toekomstbestendig en accepteert bestandsformaten tot 11,2 MHz quad-DSD en 384 kHz / 32-bits PCM via USB-B / USB-DAC.

Model 30 set