MAAK KENNIS MET DE NIEUWE BEOSOUND BALANCE

BeoSound Balance

MAAK KENNIS MET DE NIEUWE BEOSOUND BALANCE

Beosound Balance is de nieuwste toevoeging aan het Bang & Olufsen luidsprekersysteem voor thuis. Geïnspireerd door interieurobjecten zorgt deze draadloze luidspreker voor een perfecte balans tussen elegante esthetiek en pure, ongerepte geluidsprestaties.

BeoSound Balance

OPVALLEND VAN BINNEN EN VAN BUITEN

Maak kennis met een designluidspreker die is gemaakt om je omgeving te verrijken met schoonheid en verfijnd geluid. De aantrekkelijke buitenkant verbergt een voor zijn bescheiden afmetingen indrukwekkend grote geluidservaring.

BeoSound Balance

GERICHTE OF GRENZELOZE PRESTATIES

Beosound Balance kan zijn geluidsprestaties aanpassen aan alle manieren waarop u van muziek geniet. Met zijn krachtige akoestische configuratie en unieke bundelvormende technologie kan de luidspreker een ruimtevullende prestatie leveren of het geluid richten op de door u gewenste positie.

BeoSound Balance

 

EERSTEKLAS AUTHENTIEKE MATERIALEN

Het uitgesproken ontwerp van de nieuwe Beosound Balance is geworteld in het hedendaagse Scandinavische minimalisme. De met zorg geselecteerde materialen, zoals massief eiken en naadloos gebreid textiel, maken van het luidsprekersysteem een welkome aanvulling op elke woonruimte.

 

Bediening BeoSound Balance

SUBTIEL RAFFINEMENT

Bediening wanneer u het nodig hebt, verborgen als u het niet nodig hebt. Geniet van de oplichtende aanraakbediening als u de luidspreker nadert. Als u na uw laatste aanraking weer wegloopt worden de lichten subtiel gedimd en verdwijnen ze achter u.