TDAI 2170 HDMI + USB

Lyngdorf TDAI 2170 HDMI + USB

Impressie

€ 3.600,00

Binnen 2 tot 3 werkdagen gratis bij u thuisbezorgd!

Omschrijving
TDAI 2170 HDMI + USB

Lyngdorf TDAi 2170

Ontworpen, ontwikkeld en vervaardigd in Denemarken, de TDAI-2170 is een stijlvolle geïntegreerde stereoversterker die een nieuwe standaard in geluid heeft gezet. Naast volledig digitaal en met flexibele upgrade-modules en RoomPerfect ™ kamercorrectietechnologie, biedt de TDAI-2170 de formule voor een goede ervaring die critici en luisteraars verbluft heeft achtergelaten.

INGEBOUWDE RUIMTE VOOR ROOMPERFECTRUIMTE

Bij de meeste systemen komt meer dan 50% van het geluid dat u hoort niet van uw luidsprekers, maar van uw kamer. De plaatsing van je speakers en de vorm en dynamiek van de kamer - echo's, reflecties en absorptie - hebben grote invloed op wat je hoort.

RoomPerfect is het meest geavanceerde en gebruiksvriendelijke kamercorrectiesysteem ter wereld. Het identificeert de kenmerken van je speakers en de invloed van je kamer, en het haalt de ruimte uit de vergelijking. Met RoomPerfect klinken uw luidsprekers precies zoals de fabrikant ze bedoeld heeft, niet zoals uw kamer ze laat klinken.

GEMAKKELIJK TE INSTALLEREN
Even though the TDAI-2170 is highly advanced, it is incredibly easy to set up and use. Check this video for a quick overview of the process.

 

UPGRADE MODULES

De 4K HDMI-module biedt een unieke en intelligente manier om audio en video te integreren in uw woonkamer en maakt optimaal gebruik van het hogere contrast en grotere details van 4K HDR-bronnen en -schermen.

De high-end USB-audiomodule. Deze module is de belangrijkste oplossing voor uw digitaal opgeslagen muziek van een Windows-, OS X- en Linux-computer of ander streamingapparaat.

Hoogwaardige analoge ingang. Aanvullend op de standaard analoge ingangen, is de High-End Analog Input-module de ideale oplossing voor het aansluiten van analoge bronnen van de hoogste kwaliteit.


True Digital Amplification

De TDAI-2170 is 100% digitaal, zonder degradatie van digitaal-naar-analoog conversies. Het digitale signaal stuurt de luidsprekers rechtstreeks aan, zonder vertaling en zonder tussenpersoon.

Deze unieke en technisch veeleisende oplossing biedt geruisloze en kristalheldere replay op alle geluidsniveaus. Het levert het meest plezierige en ongekleurde geluid dat je ooit hebt ervaren.

Digital Amplification

 

ICC (CORRECTIE VAN INTER-SAMPLE CLIPPING)

Het niveau vaak erg hoog; na analyse vindt u vaak meerdere opeenvolgende maximale voorbeelden, wat aangeeft dat iets is weggeknipt van het oorspronkelijke signaal. Audio die groter is dan 0 dBFS (decibel ten opzichte van volledige schaal) klinkt erg gecomprimeerd omdat de headroom niet bestaat. Dit harde geluid is een ongelukkige trend in de muziekindustrie en wordt meestal aangeduid als 'de luidheidsoorlog'.

Om dit te compenseren hebben we ICC (Inter-sample Clipping Correction) gemaakt. Met ICC kan de TDAI-2170 automatisch een stahoogte van maximaal 12 dB in de signaalverwerking instellen om te voorkomen dat het signaal wegvalt. Hierdoor zult u genieten van het volledige dynamische bereik en een natuurlijker geluid.

TDAi2170

VOORDELEN VOOR ALLE LUIDSPREKERSYSTEMEN

Of het nu wordt gebruikt met volledig bereik, satelliet, in de muur of aan de muur luidsprekers, de TDAI-2170 is de perfecte keuze voor elk merk of model op de markt. Vanwege de unieke technologieën brengt de lang omstreden uitdaging van luidsprekerplaatsing niet langer de prestaties in gevaar. Integendeel. Plaats uw luidsprekers gewoon tegen de muur om zo min mogelijk schadelijke reflecties te krijgen. Vanaf daar zal RoomPerfect ™ de luidspreker aanpassen aan de ruimte en ongewenste bastaarden verwijderen.

Heb je een subwoofer? Geen probleem. RoomPerfect ™ lijnt de subwoofer en de frequentierespons van de luidsprekers perfect op elkaar af, zodat verschillen tussen pieken en dalen in de bas- en middentonenrespons worden geëlimineerd.

benefits for all speaker systems

 

Lyngdorf 2170

KLASSIEKE STIJL

De TDAI-2170 is een meesterwerk van substantie en stijl. Het chassis van de versterker - een saluut tot modern industrieel ontwerp - is gebouwd als een tank en gekleed in de kenmerkende fans van de Lyngdorf Audio-liefde. Het ontwerp wordt aangevuld met zwart glas en aluminium in een slank profiel dat bij elke inrichting past.

Beknopte specificaties

Type product Geïntegreerde versterker voorzien van roomcorrectie
Power rating 2 x 170 W @ 4Ohm
Inputs 2 x Analog Single Ended RCA 2 x Coaxial Digital (≤192kHz / 24 bit) 4 x Optical Digital (≤ 96kHz / 24 bit)
Outputs 1 x Coaxial Digital (96kHz / 24 bit) 1 x Single Ended Analog
Optional module delivered with device HDMI Module with 4 inputs (≤192kHz/24 bit + DSD64 / DSD128) / one output / CEC and ARC compatible Streaming USB Input Module (≤384kHz/32 bit + DXD / DSD64 / DSD128)
Dimensions (H x W x D) 10 x 45 x 36 cm
Weight 8 kg
  • iDEAL
  • Visa / Mastercard
  • Bancontact / Mister Cash
  • Betalen in winkel
  • Bank overschrijving
  • Rembours