bild i.55 dr+ oled

bild i.55

Impressie

€ 3.199,00 € 2.999,00

Binnen 2 tot 3 werkdagen gratis bij u thuisbezorgd!

Omschrijving
bild i.55 dr+ oled

Energielabel Loewe bild i.65

Loewe

 

 

 


Design. De nieuwe productlijn bild i scoort met eersteklas 4K OLED-beeldschermen van de nieuwste generatie in de formaten 65, 55 en 48 inch.

In combinatie met het nieuwe Loewe SL7-chassis, de krachtige NT7-processor en de nieuwe Loewe os7-software ontstaat een perfecte kijkbelevenis voor de meest uiteenlopende content, of het nu gaat om films, series, sportevenementen of videospelletjes. Gebruikers kunnen genieten van de modernste standaards voor beeld- en geluidskwaliteit, zoals Dolby Vision™ en Dolby Atmos™.

Het volledig nieuw ontwikkelde en exclusieve SL7-chassis biedt de hoogste prestaties en talrijke aansluitingen, bijv. vier HDMI-ingangen met geavanceerde functies zoals eARC, HFR, ALLM en vier USB-aansluitingen. De nieuwe Loewe os7-software maakt een buitengewoon snelle toegang mogelijk tot alle actuele en in het toestel geïntegreerde streamingdiensten zoals Netflix, YouTube of Amazon Prime.  


Loewe


OLED. De OLED-technologie staat voor heldere en natuurlijke kleuren, voor perfect contrast - van het diepste zwart tot zuiver wit - en voor gedetailleerde scherpte, zelfs bij zeer snelle bewegingen. Naast indrukwekkend zwart en de fijnste nuances in donkere delen van het beeld maakt de OLED-technologie van de Loewe bild i een briljante kleurweergave mogelijk. Want tegen een pikzwarte achtergrond komen kleuren bijzonder helder en levendig over. Daarmee zijn de beeldschermen ideaal voor HDR-films en content met Dolby Vision, die meer en fijner gesorteerde kleuren en een breder helderheidsbereik bevatten.

Geluidservaring. De Loewe bild i heeft een verborgen ingebouwde "invisible sound"-luidspreker voor onzichtbare geluidsbeleving. Bovendien is hij compatibel met de nieuwe Loewe klang bar5mr - en in de toekomst ook direct met het nieuwe Loewe klang mr systeem. 


Loewe


 

Beknopte specificaties

Type product Televisie
Screen diagonal 55" / 139cm
Ultra HD Resolution 3840 x 2160 Pixel
Display technology OLED (WRGB Pixel)
Image HDR (HLG / HDR10 / Dolby Vision™
Connectors 4 x HDMI | WLAN | LAN | Bluetooth
Sound 2x 20 W Music Power
Afmetingen (B x H x D) 123,6 x 75,9 x 6,4 / 29 cm
  • iDEAL
  • Visa / Mastercard
  • Bancontact / Mister Cash
  • Betalen in winkel
  • Bank overschrijving
  • Rembours