bild 5.55 OLED SET

Loewe Bild 5.55 OLED zwart set

Impressie

€ 4.149,00 € 3.649,00

Binnen 2 tot 3 werkdagen gratis bij u thuisbezorgd!

Omschrijving
bild 5.55 OLED SET

LoeweBild 5.55 OLED SET

Loewe bild 5.55 OLED SET
Wordt geleverd inclusief afgebeelde soundbar en draaibare table-stand.
€4.149 - €500 prijsvoordeel = €3.649

Hightech met een ziel
Warmte, thuis, comfort – hightech met een ziel. Een prikkelende mix: state-of-the-art-OLED-technologie geïnspireerd door de retrostijl van de sixties. Als contrast met het futuristische 4,9 mm ultra dunne beeldscherm koos Bodo Sperlein, Creative Director van Loewe, voor één van de oudste designmaterialen: hout.

Loewe Chromecast actie

Met een display dat slechts 4,9 mm dun is, dunner dan de meeste smartphones, lijkt bild 5 bijna gewichtloos. Overtuigende individualiteit: aan de hand van de verschillende modules kunt u het model van uw wensen samenstellen: Silver Oak of Piano Black, met optionele soundbar of aangevuld met Loewe luidsprekers, als Floor Stand in Silver Oak of Black Oak of als monitorvariant aan de muur. bild 5 is verrassend flexibel.

Het krachtige stereo-geluidssysteem van 80 watt met gesloten basreflexbox zorgt voor warme lage tonen en is kamervullend en volumineus. Vanwege het modulaire design kunt u afzonderlijke componenten individueel samenstellen en uw TV bijvoorbeeld met deze bild 5 klang soundbar uitbreiden. Voor een concertzaalgevoel koppelt u de bild 5 aan klang 5 luidsprekers en de klang 5 subwoofer.

 

Beknopte specificaties

Type product OLED televisie
Schermdiagonaal (cm/inch) 139 / 55
Uitgangsvermogen in W (sinus / Muziek) 2 x 20/2 x 40
Gewicht in kg 20,4
Garantie 2 Jaar
  • iDEAL
  • Visa / Mastercard
  • Bancontact / Mister Cash
  • Betalen in winkel
  • Bank overschrijving
  • Rembours