OLED65G26LA

LG, OLED65G26LA

Impressie

€ 3.499,00

Binnen 2 tot 3 werkdagen gratis bij u thuisbezorgd!

Omschrijving
OLED65G26LA

Het toppunt van esthetiek en gestroomlijnd designEnergielabel OLED65G26LA

Brightness Booster Max

Een nieuw tijdperk van pixels

Verhoog de levendigheid van LG OLED zelfoplichtende pixels. Brightness Booster Max tilt verfijningen door de α9 Gen 5 AI-processor naar een hoger niveau en levert tot 30% meer helderheid. Beelden zien er nu helderder uit met superieure lichtefficiëntie.

Een foto van een witte hond tegen een zwarte achtergrond op een LG OLED evo-display toont duidelijk elk klein detail


a9 Gen 5 AI-processor

Schoonheid ontmoet intelligentie

De intelligentie achter de schoonheid. In navolging van deep learning-ontwikkelingen verbetert LG's α9 Gen 5 AI-processor objecten op de voor- en achtergrond om natuurlijke diepte toe te voegen, en maakt kleuren spectaculair levendig en toch accuraat.

Een man in een basketbalveld bij nacht draait een basketbal op zijn vinger


Oneindig contrast

Diepe schaduwen, lichtgevende lichten

Zonder tegenlicht om hun impact te verzachten, bereiken zelfoplichtende pixels de diepste zwarttinten voor een scherp contrast in elk licht. De beelden zijn duidelijker, zodat je subtiele details kunt onderscheiden die je gewoonlijk over het hoofd ziet.

Een scène van een wandelende man wordt op OLED met oneindig contrast weergegeven


5 jaar paneelgarantie logo

5 jaar paneelgarantie

Vertrouwen, jaar na jaar

Kijk langer en langer. Met een beperkte paneelgarantie van 5 jaar ben je jaren lang verzekerd van het vakmanschap van de eersteklas LG OLED-televisie.


Dynamic Tone Mapping Pro

De details zetten de toon

Het gloednieuwe Dynamic Tone Mapping Pro gaat dieper om het beeld te verbeteren. Voorheen werden alleen de frames opgewaardeerd. Nu wordt de techniek toegespitst op 5000 blokken over het hele scherm voor levendige HDR tot in het kleinste detail.

Een close-up van een vrouw met zonnebril en neonverlichting


Meeslepend surround-geluid

Het klinkt alsof je in de scène zit

De α9 Gen 5 AI-processor up-mixt 2-kanaals audio tot virtueel 7.1.2-kanaals geluid. Voel de actie en chaos om je heen, net alsof je de hoofdpersoon van de film bent.

Een vrouw zit op een bank naar een concert te kijken met bubbels die surroundsound om haar heen uitbeelden


ThinQ AI & webOS

Televisie voor jou

Inspiratie nodig voor een filmavond? ThinQ geeft aanbevelingen op basis van je smaak. Stel profielen in voor iedereen thuis om snel weer in hun favoriete tv-series te duiken en nieuws- en sportupdates op maat te ontvangen.

Een tv-scherm toont inhoud aanbevolen door LG ThinQ


Gallery Design

Kunst of televisie? Jij beslist

Een nieuwe mijlpaal in ultradunne beeldschermbouw. Niet alleen zit de LG OLED G2 vlak tegen de muur, het verfijnde ontwerp belichaamt minimalisme. Als hij uit staat, toon je kunst met hyperrealistische textuur en kleur.

Een LG OLED G2 wordt aan de muur gehangen in een woonkamer met planten, een stapel boeken, en een kast in vintage-stijl. Een LG OLED G2 wordt aan de muur gehangen in een minimalistisch ogende kamer naast een plank met monochrome ornamenten. Een zijaanzicht van de ultraplatte rand van de LG OLED G2. Een LG OLED G2 is opgehangen aan een kleurrijke huiskamermuur met een gedroogde planeet, diffuser, en vazen. Een close-up van een rand op de ultraslanke LG OLED G2.


Breed scala aan maten

Vind je formaat

Of je nu een scherm nodig hebt voor je game-cave of homecinema, met formaten van 55 inch tot 83 inch wacht je de ideale keuze.

LG OLED G2 tv line-up in verschillende formaten van 55 inch tot 83 inch


Echte bioscoopervaring

Nu ben jij de hoofdrolspeler

Dolby Vision IQ en Dolby Atmos komen samen voor sensationele onderdompeling. Met behulp van LG's α9 Gen 5 AI-processor voegt Dolby Vision IQ met Precision Detail buitengewone diepte toe en haalt het subtiele texturen naar voren.

Een man zit op een bank naar een actiefilm te kijken met een enorme luchtbel om zowel hem als de televisie heen die de onderdompeling in de film uitbeeldt


Entertainment

Al je favorieten op één plaats

Klaar voor de filmavond. Helemaal klaar voor een filmavond. Vind vrijwel alles om te bekijken op de beschikbare streaming-apps. Met Netflix, Disney+, Amazon Prime, Apple TV+, en HBO Max, plus LG kanalen,is er altijd wel iets spannends te zien.

Een poster van Money Heist van Netflix, The Book of Boba Fett van Disney Plus, The Wheel of Time van Prime Video, See van Apple TV Plus, en Insecure van HBO Max.


Ultiem gamen

Krachtige winnende machine

Speel nog beter met de eerste televisies in de industrie die Dolby Vision Gaming 4K bij 100Hz ondersteunen voor vloeiender en realistischer gamen. Met een responstijd van 0.1ms, NVIDIA G-Sync compatibiliteit, AMD FreeSync Premium, en VRR-ondersteuning, komt zelfs ultrasnelle actie helder en soepel over.

Twee mensen zitten op een bank een racespel te spelen met een controller en LG OLED G2 in een huiskamer


Cloud Gaming

De nieuwe competitie van gaming

Met de naadloze toevoeging van GeForce Now en Stadia wacht er een hele cloud aan games op je om te spelen. Ontdek games waar je van houdt en vind nieuwe favorieten, rechtstreeks vanaf je televisie.

In een scène uit Cyberpunk 2077 die op een LG OLED-scherm wordt getoond, rijdt de speler op een motor door een met neon verlichte straat


Display Type: OLED Evo TV

Resolutie: 4K Ultra HD (3840 x 2160)

Schermdiagonaal:  65"

Design: Gallery Design

Kleur: Dark Satin Silver

Processor: α9 Gen5 AI Processor 4K

Professional gaming TV: Ja

LG Smart TV OS: webOS ThinQ AI (22)

Set zonder voet: 1441 x 821 x 24.3 mm

Gewicht zonder voet: 22.8 kg

Beknopte specificaties

Type product Televisie
Verdere specificaties Zie onderaan artikel
  • iDEAL
  • Visa / Mastercard
  • Bancontact / Mister Cash
  • Betalen in winkel
  • Bank overschrijving
  • Rembours