OLED65CX6LA

€ 3.099,00

Binnen 2 tot 3 werkdagen gratis bij u thuisbezorgd!

Omschrijving
OLED65CX6LA

zelfoplichtende OLED pixelPerfect Lights

LG OLED TV is uniek dankzij zijn techniek met zelfoplichtende pixels. Meer dan 100 miljoen zelf-verlichte subpixels * komen samen om het volgende niveau van tv kijken te leveren. Geniet van het diepste zwart, rijkste kleuren en meest realistische beeldkwaliteit.

 

Tv-Oled

 


 

α9 Gen3 AI Processor 4K: Een evolutionaire tv-ervaring

Met diepgaande leeralgoritmen analyseert de α9 Gen3 AI-processor de inhoud op het scherm om inhoud te leveren als de meest onderdompelende. Alle aanpassingen zijn automatisch, verbeterd voor het ultieme beeld en geluid, om van elke kijkervaring een spektakel te maken.
 

TV-Oled

 

 


 

ThinQ AI: TV neemt een sprong voorwaarts

Verander jouw TV in een centrale hub door het gebruik van ThinQ AI. LG ThinQ is spraakgestuurd en daardoor eenvoudig om te gebruiken voor je Home IoT systeem. LG OLED TV brengt gemak in je leven.

 

TV-Oled

 

 


 

Echte bioscoopervaring: Perfecte lichten maken van huis de beste bioscoop

 

TV-Oled

 

 

Dolby Vision IQ & Dolby Atmos: Geniet van professioneel beheerst beeld en geluid

Bekijk films zoals het moet - absoluut adembenemend. Dolby Vision IQ past de helderheid, de kleur en het contrast van het scherm op intelligente wijze aan op basis van het genre en de lichtomstandigheden. Dolby Atmos levert de onderdompelende audio-ervaring, voor maximaal genot van alle inhoud.

 

Tv-Oled

 

 

 

FILMMAKER MODE™: Bekijk het zoals het wordt getoond in bioscopen

De processor past automatisch het beeld aan, waarbij motion smoothing voor het volledige filmeffect wordt uitgeschakeld. Bekijk films zoals het creatief bedoeld is en cinematografische ervaring behouden. Geniet van al jouw inhoud volgens de cinematografische standaard en voel de volledige artistieke intentie van elke film. Hoor het van de beste in de branche.
 

TV-Oled CX06

 

 

Onbeperkt entertainment: Controle over je entertainment

Duik in het enorme aanbod van entertainment met Apple tv-app en Netflix. Van de nieuwste films, tv-shows en documentaires tot live sporten en meer, je vindt ze hier allemaal op één plek. Geniet en ontspan!
 

TV-Oled Netflix pic

 

Apple TV app: Het platform van Apple TV+ en veel meer

Originele shows en films van Apple TV+. Alleen de premiumkanalen die je wilt en duizenden films om te kopen of huren. Het is gepersonaliseerd en vakkundig samengesteld, zodat je het beste zult ontdekken wat er is. En alles zit in de Apple TV-app.
 

TV-Oled

 


 

Ultieme game-ervaring: Perfecte lichten maken je ideale game-instellingen compleet

TV-Oled

 

 

G sync-compatible: Speel elke game op een hogere standaard

Als de eerste tv's die NVIDIA G-SYNC compatibele ondersteuning in de branche bieden, is LG OLED de ultieme keuze voor jouw gaming-opstelling. Al jouw games worden helderder en vloeiender met minder stotteren, lag en flikkering. Blijf aan de winnende kant met de beste tv voor het gamen.

 

TV-Oled

 

HDMI 2.1: Vloeiendere gameplay voor de overwinning

Een hogere framerate, VRR, ALLM en eARC met HDMI 2.1-ondersteuning. Deze laatste functies maken snel bewegende beelden in een hogere resolutie mogelijk met vloeiende, gesynchroniseerde weergave. Het is een meer levensechte speelervaring.

 

TV-Oled

 

Lage input lag en snelle responstijd: Blijf niet achter bij de competitie

Domineer je weg naar de overwinning met LG OLED TV. Met een lage ingangsvertraging en een snelle responstijd van 1 ms, ben je klaar om volledig te spelen met minder vervaging en extra helderheid. Voel je echt in-game met high-speed motion en gameplay.
 

TV-Oled

 

HGiG-modus: Meer onderdompelende HDR-gaming

HGiG levert de gaming-graphics die het beste overeenkomen met de geïdentificeerde tv-specificaties en prestatieniveaus op je tv. Met LG OLED speel je uit een brede selectie games met het vertrouwen in een tv die elke game op zijn best zal tonen.

 

Tv-Oled

 

Oogcomfortmodus: Bekijk meer met easy viewing

Bingewatch met minder blauw licht en gemakkelijker te bekijken. LG OLED-tv's overtreffen normen voor blauw licht, flikkering en hoogwaardige beeldverwerking.

 

Tv-Oled


Complete sportervaring: Perfecte lichten brengen je dichter bij de actie

TV-Oled

 

Sportalarm: Blijf op de hoogte van je wedstrijden

Sportalarm informeert je voor, tijdens en na de wedstrijd. Je hoeft je nooit zorgen te maken dat je de grote wedstrijden van je favoriete teams mist, zelfs wanneer je andere inhoud bekijkt.

 

TV-Oled

 

 

OLED Motion Pro: Bekijk elke beweging in detail

Restbeeld (bewegingsonscherpte) moet koste wat kost worden vermeden bij het kijken naar sport. Nu, met OLED Motion Pro-functie bekijk je elke snelle en subtiele beweging van elke speler zonder onscherpte op uw tv. Met LG OLED moet je je geen zorgen maken over flikkering.

 

TV-Oled

 

 

Bluetooth Surround-compatibel: Groots geluid voor een machtig spel

Verbind twee Bluetooth-luidsprekers om een surround-geluidseffect te creëren. Wordt meer ondergedompeld in het spel en krijg het gevoel van een live ervaring.

 

TV-Oled

 


 

Volledige luxe-ervaring: Perfecte lichten verruimen je ruimte

 

TV-Oled

 


 

Een stijlvolle toevoeging aan uw huis

Het ultradunne wallpaper display voegt meer elegantie en stijl toe aan je kamer, waar je het ook plaatst. De tv staat prachtig in jouw interieur en biedt een onderdompelende kijkervaring voor elk stukje inhoud.

 

TV-Oled

 


 

Beknopte specificaties

Type Product OLED TV
Beeldformaat 165 cm/65 inch beelddiagonaal
Resolutie 4K Ultra HD (3840 x 2160)
HDR OLED HDR
Afmetingen zonder voet (B x H x D) 1449 x 830 x 46.9 mm
Afmetingen met voet (B x H x D) 1449 x 862 x 251 mm
Gewicht met voet 32.6 kilo
Garantie 2 jaar
Uitgebreide specificaties Zie bijlage
  • iDEAL
  • Visa / Mastercard
  • Bancontact / Mister Cash
  • Betalen in winkel
  • Bank overschrijving
  • Rembours