OLED65C8PLA Showroommodel

LG OLED65C8PLA

Impressie

€ 1.999,00

Binnen 2 tot 3 werkdagen gratis bij u thuisbezorgd!

Omschrijving
OLED65C8PLA Showroommodel

LG

Dit betreft ons showroommodel. Vraag een offerte aan voor de beste prijs.

Perfect beeld, perfect geluid!

LG OLED TV is met zijn ondersteuning van zowel Dolby Vision™ als Dolby Atmos® de eerste TV in zijn soort. Beleef een geweldige bioscoopervaring met uitstekende beeld- en geluidskwaliteit binnen het comfort van je eigen huis.

Perfect zwart. Verbluffend contrast.

Perfect zwart zorgt voor een enorm contrast dat vele mogelijkheden biedt. Dit verbazingwekkende contrast voegt diepte toe aan alle kleuren, met details en texturen wat zorgt voor een levensechte ervaring.

Het briljante brein, α9 Intelligent Processor.

De α9 (Alpha9) Intelligent Processor is geoptimaliseerd voor LG OLED TV. De α9 Intelligent Processor zorgt bij elk beeld voor een hoge helderheid met veel details, levendige kleuren en meer diepte.

LG DOLBY VISIONCinema HDR, toont wat de filmmaker bedoelt.

Cinema HDR van LG geeft de visie van de filmmaker weer. Geniet van een echte bioscoopervaring bij je thuis met Dolby Vision™ en geavanceerde HDR van Technicolor evenals HDR10 Pro en HLG Pro.

LG ATMOSDolby Atmos®, bioscoopgeluid bij je thuis.

Dolby Atmos® zorgt voor krachtige, bewegende audio die je overal om je heen ervaart – zelfs boven je hoofd – waardoor de beweging van elk object wordt weergegeven in geluid. In combinatie met Dolby Vision ontstaat een echte bioscoopervaring.

Naadloze integratie in jouw omgeving.

Een TV met een extra stijlelement in jouw woonomgeving. De LG OLED TV tilt het design van jouw woning naar een hoger niveau.

 

De prestaties van de nieuwe a9 processor op een rij:

Quad Step Ruisonderdrukking.

De α9 Intelligente processor zorgt voor een zeer helder beeld dankzij LG's eigen Quad-step verwerkingstechnologie. Beeldruis wordt twee keer zo snel verminderd dan bij conventionele TV's.

Verbetering in scherpte.

Scherpteverbetering met de intelligente α9 processor levert nauwkeurige details en texturen op door het benadrukken van de randen van objecten. Dit levert meer diepte, uitzonderlijke details en realistische beelden op.

Diepteverbetering.

De diepteverbetering van objecten onderscheidt het hoofdobject van de achtergrondbeelden en analyseert texturen en randen die vervolgens apart worden verwerkt voor meer diepte in beelden. Door deze betere weergave van diepte in beelden worden details zichtbaar en natuurgetrouw weergegeven.

True Color Accuracy Pro.

De α9 Intelligent Processor gebruikt de kleurentabel 7,3 keer meer geraffineerd in vergelijking met conventionele TV's. Dit betekent dat hij veel meer kleurgegevens heeft om levensechte kleuren zonder vervorming weer te geven.

HFR (High Frame Rates).

De α9 Intelligent Processor kan met HFR (tot max. 120 frames per seconde) beelden weergeven en blijft zelfs bij snelle bewegingen vloeiend.

LG OLED

 

Beknopte specificaties

Type Product OLED TV
Beeldformaat 164 cm/65 inch beelddiagonaal
Resolutie 4K Ultra HD (3840 x 2160)
HDR OLED HDR
Afmetingen zonder voet (B x H x D) 1449 x 831 x 46.9 mm
Afmetingen met voet (B x H x D) 1449 x 881 x 230 mm
Gewicht met voet 25.4 Kg
Garantie 2 jaar
  • iDEAL
  • Visa / Mastercard
  • Bancontact / Mister Cash
  • Betalen in winkel
  • Bank overschrijving
  • Rembours