OLED55GX6LA

€ 2.299,00

Binnen 2 tot 3 werkdagen gratis bij u thuisbezorgd!

Omschrijving
OLED55GX6LA

zelfoplichtende OLED pixelPerfect Lights

LG OLED is uniek dankzij zijn techniek met zelfoplichtende pixels. Meer dan 100 miljoen zelfoplichtende subpixels bieden de volgende stap in TV. Geniet van het diepste zwart, de rijkste kleuren en meest realistische beeldkwaliteit.

 

Tv-Oled

 


 

α9 Gen3 AI Processor 4K: Een baanbrekende tv-ervaring

Met deep learning algoritmen analyseert de α9 Gen3 AI-processor de content op het scherm om een meesleepende ervaring te leveren. Automatische optimalisaties van beeld en geluid maken van elke kijkervaring een spektakel.

TV-Oled

 

 


 

ThinQ AI: TV neemt een sprong voorwaarts

Verander jouw TV in een centrale hub door het gebruik van ThinQ AI. LG ThinQ is spraakgestuurd en daardoor eenvoudig om te gebruiken voor je Home IoT systeem. LG OLED TV brengt gemak in je leven.

 

TV-Oled

 

 


 

Echte bioscoopervaring: Perfecht licht verandert je huis in de ultieme bioscoop

 

TV-Oled

 

 

Dolby Vision IQ & Dolby Atmos: Geniet van professioneel gemasterd beeld en geluid

Bekijk films zoals het hoort - absoluut adembenemend. Dolby Vision IQ past de helderheid, kleur en het contrast van elke pixel op intelligente wijze aan op basis van het genre en de lichtomstandigheden. Dolby Atmos levert een onderdompelende audio-ervaring, voor maximale beleving van alle soorten content.

 

Tv-Oled

 

 

 

FILMMAKER MODE™: Bekijk het zoals het wordt getoond in bioscopen

De processor past automatisch het beeld aan, waarbij motion smoothing voor het echte filmeffect wordt uitgeschakeld. Bekijk films zoals ze bedoeld zijn en met behoud van de cinematografische ervaring. Hoor het van de beste in de branche.

TV-Oled CX06

 

 

Onbeperkt entertainment: Toegang tot al je entertainment

Duik in het enorme aanbod van entertainment met Apple tv-app en Netflix. Van de nieuwste films, tv-shows en documentaires tot live sporten en meer, je vindt ze hier allemaal op één plek. Geniet en ontspan!
 

TV-Oled Netflix pic

 

Apple TV app: De thuis van Apple TV+ en veel meer

Originele shows en films van Apple TV+. Alleen de premiumkanalen die je wilt en duizenden films om te kopen of huren. Het is gepersonaliseerd en vakkundig samengesteld, zodat je het beste zult ontdekken wat er is. En alles zit in de Apple TV-app.
 

TV-Oled

 


 

Ultieme game-ervaring: Perfecte lichten maken je droomgame-instellingen compleet

OLED TV

 

G sync-compatible: Speel elke game op een hogere standaard

Als de eerste tv's die NVIDIA G-SYNC compatibele ondersteuning in de branche bieden, is LG OLED de ultieme keuze voor jouw gaming-opstelling. Al jouw PC-games worden helderder en vloeiender met minder stotteren, lag en flikkering. Blijf aan de winnende kant met de beste tv voor het gamen.

 

TV-Oled

 

HDMI 2.1: Vloeiendere gameplay voor de overwinning

Een hogere framerate, VRR, ALLM en eARC met HDMI 2.1-ondersteuning. Deze laatste functies maken snel bewegende beelden in een hogere resolutie mogelijk met vloeiende, gesynchroniseerde weergave. Het is een meer levensechte speelervaring.

 

TV-Oled

 

Lange ingangsvertraging en snelle responstijd: Blijf niet achter bij de competitie

Domineer je weg naar de overwinning met LG OLED TV. Met een lage ingangsvertraging en een snelle responstijd van 1 ms, ben je klaar om volledig te spelen met minder vervaging en extra helderheid. Voel je echt in-game met high-speed motion en gameplay.
 

TV-Oled

 

HGiG-modus: Meer onderdompelende HDR-gaming

HGiG levert de gaming-graphics die het beste overeenkomen met de geïdentificeerde tv-specificaties en prestatieniveaus op je tv. Met LG OLED speel je uit een brede selectie games met het vertrouwen in een tv die elke game op zijn best zal tonen.

 

Tv-Oled

 

Oogcomfortmodus: Bekijk meer met easy viewing

Bingewatch met minder blauw licht en gemakkelijker te bekijken. LG OLED-tv's overtreffen normen voor blauw licht, flikkering en hoogwaardige beeldverwerking.

 

 

OLED TV


Complete sportervaring: Perfecte lichten brengen je dichter bij de actie

TV-Oled

 

Sportalarm: Blijf op de hoogte van je wedstrijden

Sportalarm informeert je voor, tijdens en na de wedstrijd. Je hoeft je nooit zorgen te maken dat je de grote wedstrijden van je favoriete teams mist, zelfs wanneer je andere inhoud bekijkt.

 

TV-Oled

 

 

OLED Motion Pro: Bekijk elke beweging in detail

Restbeeld (bewegingsonscherpte) moet koste wat kost worden vermeden bij het kijken naar sport. Nu, met OLED Motion Pro-functie bekijk je elke snelle en subtiele beweging van elke speler zonder onscherpte op uw tv. Met LG OLED moet je je geen zorgen maken over flikkering.
 

 

TV-Oled

 

 

Bluetooth Surround-compatibel: Groots geluid voor een machtig spel

Verbind twee Bluetooth-luidsprekers om een surround-geluidseffect te creëren. Wordt meer ondergedompeld in het spel en krijg het gevoel van een live ervaring.

 

TV-Oled

 


 

Volledige luxe-ervaring: Perfecte lichten verruimen je ruimte

 

TV-Oled

 


 

Gallery design: Een kunstwerk

LG OLED TV kan als een kunstwerk aan je muur hangen waardoor elke ruimte eleganter wordt. Terwijl de TV vlak tegen de muur zit, biedt hij vanuit elke hoek hetzelfde prachtige beeld.

Gaallery Design OLED TV

 

Versier je muren met kunstwerken


Geen specifieke tv-meubelen meer nodig. De tv past nu direct in jouw interieur. Het Gallery design, dat lijkt op de Wallpaper, past in elke ruimte door de meegeleverde ultraplatte beugel
 

LG TV OLED

 

 


 

 

*Let op! Een tv-standaard is NIET inbegrepen en kan apart worden gekocht, maar een muurbeugel wordt meegeleverd.

Beknopte specificaties

Type Product OLED TV
Beeldformaat 140 cm/55 inch beelddiagonaal
Resolutie 4K Ultra HD (3840 x 2160)
HDR OLED HDR
Afmetingen zonder voet (B x H x D) 1225 x 706 x 23.1 mm
Afmetingen met voet (B x H x D) 1225 x 756 x 271 mm
Gewicht met voet 22.5 kilo
Garantie 2 jaar
Uitgebreide specificaties Zie bijlage
  • iDEAL
  • Visa / Mastercard
  • Bancontact / Mister Cash
  • Betalen in winkel
  • Bank overschrijving
  • Rembours