OLED55C16LA

LG OLED55C16LA

Impressie

€ 1.499,00

Binnen 1 tot 2 werkdagen gratis bij u thuisbezorgd!

Omschrijving
OLED55C16LA

Light up your world met zelfoplichtende pixelsEnergielabel

LG OLED TV is een lust voor het oog. Zelfoplichtende pixels zorgen voor een werkelijk spectaculaire beeldkwaliteit en een hele reeks design mogelijkheden, terwijl de nieuwste geavanceerde technologieën helpen om een ongekend niveau van verwondering te bieden. Dit is alles wat je leuk vindt aan tv - op alle manieren beter.

 

Wat maakt OLED anders dan al het andere?

Het antwoord is zelfoplichtende pixels. Een zelfoplichtende displaytechnologie die het verschil maakt voor je kijkervaring. In tegenstelling tot led-tv's die beperkt worden door backlight-technologie, zijn LG OLED-tv's in staat tot extreem realisme en unieke designs.

 

α9 Gen4 AI Processor 4K

De kern van LG OLED TV wordt gevormd door de α9 Gen4 AI Processor 4K, een baanbrekende chip die gebruikmaakt van deep-learning algoritmen om content te analyseren en te optimaliseren. Elke aanpassing aan beeld en geluid gebeurt automatisch, zodat alles wat je bekijkt in spectaculaire kwaliteit is.

 

LG OLED TV

Als je op zoek bent naar een tv als geen ander, zoek dan niet verder. LG OLED TV is een kunstwerk, een bioscoop op een groot scherm, een portaal naar de gamingwereld en de beste plaats bij de grootste sportevenementen. Het is alles wat je wilt dat tv is.

 

LG

 

 

Beknopte specificaties

Type Product OLED TV
Beeldformaat 55" | 140cm
Resolutie 4K Ultra HD (3840 x 2160)
HDR 4K Cinema HDR / Dolby Vision IQ, Filmmaker Mode™, HLG en HDR 10 Pro
Afmetingen zonder voet (B x H x D) 1228 x 706 x 46.9 mm
Afmetingen met voet (B x H x D) 1228 x 738 x 251 mm
Gewicht met voet 23kg
Garantie 2 jaar
  • iDEAL
  • Visa / Mastercard
  • Bancontact / Mister Cash
  • Betalen in winkel
  • Bank overschrijving
  • Rembours