65QNED866QA

Quantum Dot ontmoet NanoCell Prikkel je zintuigen met QNED color Ervaar kleuren die niet van deze wereld zijn met de gecombineerde kracht va...

Lees meer

Binnen 2 tot 3 werkdagen gratis bij u thuisbezorgd!


€ 1.799,00

Omschrijving
65QNED866QA

56QNED86 energielabel

Quantum Dot ontmoet NanoCell

Prikkel je zintuigen met QNED color

Ervaar kleuren die niet van deze wereld zijn met de gecombineerde kracht van Quantum Dot en NanoCell.


Een blauw neon circuit beweegt rond op blauw gletsjerbeeld. De camera zoomt uit en toont deze blauwe gletsjer op het TV-scherm. De tv is geplaatst in een brede woonkamer met een blauwe achtergrond.


AI Picture Pro

De perfecte afbeelding is dichter dan ooit met AI Picture Pro. De verbeterde AI 4K Upscaling en AI Tone Mapping verbeteren het contrast en de resolutie voor optimale details, terwijl Fore/Background Effect Enhancement en Dynamic vivid de scherptediepte en kleurexpressie maximaliseren voor buitengewoon levensechte beelden.


Er is een close-up van een vrouwengezicht links en rechts. Links een donkerder en minder duidelijk beeld en rechts een helderder en duidelijker beeld van het gezicht van een vrouw.


AI Sound Pro

Met behulp van deep-learning van audiodatapunten herkent de processor stemmen, audio-effecten en audiofrequenties, zodat het geluid kan worden geoptimaliseerd op basis van het soort inhoud waar je naar kijkt, voor een meeslepender, ruimtelijk geluid.


Een TV-scherm toont een zeer helder reuzenrad in de nacht en er is een visueel effect van geluid aan de linker- en rechterkant van een TV.


α7 Gen5 AI Processor

LG verfijnt je kijkervaring

De α7 Gen5 AI Processor maakt gebruik van deep-learning algoritmen om een verbeterde kijkervaring te bieden.


Er verschijnt een lijst van grafische UI's van LG QNED home screen naar beneden scrollend. De scène verandert en de TV staat in de gele woonkamer.


ThinQ AI & WebOS
Smart was nog nooit zo simpel

Bekijk hoe handig tv kan zijn met gepersonaliseerde meldingen, aanbevelingen, slimme assistenten en meer.


Een vrouw kijkt naar een paarse lucht. Haar haar zit een beetje te schudden.

Smart Assistant & Connectivity

Ondersteuning voor Google Assistant, Amazon Alexa, Apple AirPlay, HomeKit en nog veel meer maken het bedienen van je tv en aangesloten apparaten sneller en handiger dan ooit tevoren.


Er zijn vier logo's verplaatst in volgorde - Hey Google, alexa ingebouwd, Werkt met Apple AirPlay, Werkt met Apple HomeKit.


Sportalarm

Mis het laatste nieuws over je favoriete teams en competities niet meer, zelfs niet wanneer je andere content bekijkt, met realtime updates en herinneringen voor alle belangrijke wedstrijden.

Er zijn Sports Alert grafische UI met twee sport team logo's (Jungle King en Dragon) en de twee knoppen aan de rechterkant die zeggen "Watch" en "No Alert". De tagline zegt "Dit is de score voor het huidige sportkanaal."


Er zijn Sports Alert grafische UI met twee sport team logo's (Jungle King en Dragon) en de twee knoppen aan de rechterkant die zeggen "Watch" en "No Alert". De tagline zegt "Dit is de score voor het huidige sportkanaal."

Mijn profiel

Zie alleen wat je wil zien met een aanpasbaar profiel voor elk lid van het gezin. Geniet van aanbevelingen op maat voor inhoud en snelle toegang tot je meest gebruikte apps.


Er staan pictogrammen van drie gebruikers op LG Account - de namen onder elk gezicht zijn Max, Rachel, en David.


True cinema

Prestaties die de show stelen

Geniet van een adembenemende cinematografische ervaring van het comfort van je eigen huis met LG QNED.


Een afbeelding van een robot in rood licht. Hij knippert langzaam met z'n ogen.


HDR10 Pro

LG's eigen technologie voor een hoog dynamisch bereik, HDR10 Pro, past automatisch de helderheid van het scherm aan en intensiveert reguliere HDR-inhoud om meer detail en helderheid in elk beeld te onthullen.

Een man staat naar buiten te staren, gek te kijken. Het beeld is verdeeld in twee delen. De linkerhelft van het beeld lijkt dof en met minder levendige kleuren, terwijl de rechterhelft van het beeld levendiger lijkt met meer kleuren. Linksboven staat 'conventioneel', rechtsboven staat 'HDR 10 PRO'.


FILMMAKERMODUS

Bekijk films precies zoals de regisseur het bedoeld heeft met FILMMAKER MODE™. De modus behoudt de originele kleuren, instellingen en beeldsnelheden om de oorspronkelijke visie van de regisseur bij jou te brengen.


Een filmregisseur kijkt naar een grote TV monitor en is iets aan het monteren. Het TV scherm toont een torenkraan in de paarse lucht. Het FILMMAKER Mode-logo is rechtsonder geplaatst.


Geavanceerd gamen

Zoveel meer power om mee te spelen

Upgrade je gaming-setup met een next-level tv, ontworpen voor ultieme next-gen gaming.


Er zijn drie tv's te zien. In het midden toont het scherm twee diagonaal geplaatste logo's - het logo van NVIDIA GeFORCE NOW en het logo van STADIA. Op de linker tv staat Splitgate en op de rechter Cyberpunk 2077.


Cloud Gaming

LG QNED brengt duizenden nieuwe games naar je toe met Google Stadia en GEFORCE Now ingebouwd.

 

AMD FreeSync Premium

Geniet van snelle gameplay met minimale tearing, haperingen en input lag dankzij ondersteuning voor AMD FreeSync Premium op LG QNED TV.


Er zijn twee tv's - links is een FORTNITE-spelscène te zien met een raceauto. Rechts is ook dezelfde spelscène te zien, maar dan in een helderder en duidelijker beeldweergave. In de rechterbovenhoek staat het AMD FreeSync premium logo.


 • Display Type
  QNED MiniLED Display
  Resolutie
  4K Ultra HD (3840 x 2160)
 • Schermdiagonaal
  65" | 165.1 cm
  Design
  Nano Bezel
 • Kleur
  Dark Meteor Titan
  Processor
  α7 Gen5 AI Processor 4K
 • Smart TV platform
  webOS ThinQ AI (22)
   
 • Set zonder voet
  1452 x 839 x 44.9 mm
  Set met voet
  1452 x 910 x 336 mm
 • VESA
  400 x 400
  Gewicht zonder voet
  31.9 kg
 • Gewicht met voet
  30.2 kg

Beknopte specificaties

Type product OLED-televisie
Verdere specificaties Zie onderaan artikel
 • iDEAL
 • Visa / Mastercard
 • Bancontact / Mister Cash
 • Betalen in winkel
 • Bank overschrijving
 • Rembours