R400B

Kef r400b zwart

Impressie

€ 1.349,00

Vraag naar onze actuele prijs.

Omschrijving
R400B

KEF heeft in november 2018 de geheel vernieuwde R-Series  geïntroduceerd. Deze nieuwe serie kunt u ook al bekijken op onze website. Uiteraard is de nieuwe serie ook bij Poulissen in Roermond in de winkel te bekijken en te beluisteren.

De R-Series 2018 bestaat uit:

KEF R3 (boekenplankluidspreker)

KEF R5 (zuilluidspreker)

KEF R7 (zuilluidspreker)

KEF R11  (zuilluidspreker)

KEF R8a (atmos luidspreker)

KEF R2c (center luidspreker)


Prijs na inruil van uw oude subwoofer of luidspreker.

Compact als hij is zorgt de KEF R400b voor een ongelooflijke punch. In een zeer solide afgesloten behuizing huizen twee 9-inch LF units aangedreven door twee 250W klasse-D versterkers. De beide laagweergevers zijn ruggelings tegen elkaar gemonteerd waardoor de units elkaars mechnische krachten opheffen: geen kasttrilling en een schone, snelle, krachtige laagweergave - perfect voor elk serieus home theater systeem.

Vermogen
U wordt omgeven door dynamische, ongecomprimeerde en onvervormde lage tonen van een hartkloppende helderheid , wat diepe emotionele snaren kan raken. Uw ziel zal ontwaken. En de aarde zal bewegen. 

Kef power out

Lagetonendriver
Massieve, ontluchte magneetconstructies en grote spreekspoelen van aluminium drijven de lichte, doch stijve en sterke hybride conussen aan. De laagweergave is sneller, zuiverder en nauwkeuriger. Geanodiseerde elementen dragen bij aan de elegantie, terwijl de diameter van de trimring een visuele verfijndheid benadrukt die tegenstrijdig lijkt met het geweldige vermogen van de luidspreker.

Subwoofer
De krachtcompenserende positionering van de drivers voorkomt het heen en weer schudden van de kast. Reactieve tegenkrachten worden teniet gedaan, aangezien de lagefrequentiedrivers met de achterkanten tegen elkaar worden gemonteerd. 

Beknopte specificaties

Type product Subwoofer
Systeem Gesloten subwoofer
Drive Units 2 x 225 mm LF
Frequentieresponse 25 Hz - 140 Hz
Versterker 250 W Klasse D / ingebouwd
Maximale output 110 dB
Laag doorgangsfilter variable 40 Hz - 140 Hz / 4e-orde
Signaalingang laag niveau RCA-phonosockets
Intern volume 22 l
Gewicht 13.6 Kg
Afmetingen (H x B x D) 365 x 330 x 351 mm
Garantie 5 Jaar

Bijlagen

  • iDEAL
  • Visa / Mastercard
  • Bancontact / Mister Cash
  • Betalen in winkel
  • Bank overschrijving
  • Rembours