M200

KEF M200 earphones

Impressie

€ 249,00 € 99,00

Binnen 1 werkdag gratis bij u thuisbezorgd!

Omschrijving
M200

Voorzien van twee dedicated dynamische drivers: met de M200 in-ear hoofdtelefoon geniet u van alle delicate nuances van de oorspronkelijke opname. 

High-Fidelity Geluid
Met de combinatie van een 10mm LF-driver en een 5,5mm neodymium MF/HF-driver, creëert KEF's unieke Dual Dynamic Driver (DDD) array een onberispelijk gedetailleerd en aangenaam natuurlijk geluid over het gehele frequentiebereik. De LF-kamer staat in verbinding met de lichtgewicht aluminium behuizing, voor een strakke bas zonder resonantie. 

kef high-fidelity geluid

Meer comfort, minder lawaai
KEF's discrete, flexibele Secure Arm vormt zich netjes naar de vorm van uw oor. Zo blijft elk oorstukje goed zitten, zelfs wanneer u veel beweegt. Samen met een ergonomisch gevormde schelp en zachte siliconen dopjes die precies over het oorkanaal passen, wordt een nauwsluitende, akoestieke dichting gevormd die al het achtergrondgeluid elimineert. De oordopjes voelen zo natuurlijk aan, dat u snel vergeet dat u ze draagt. 

Past op al uw apparaten
Geschikt voor de meeste smartphones, computers en andere mobiele apparaten, is de M200 uitgerust met een inline-microfoon en een afstandsbediening voor iPhone en andere Apple-producten, waarmee u de afspeelfuncties kunt bedienen of tussen oproepen en muziek kunt schakelen. Samen met de bijgeleverde vliegtuigadapter, is het uw ideale reisgenoot. 

Bescherm uw gehoor
KEF’s hoofdtelefoons zijn zowel voor uw gemak als voor uw veiligheid ontworpen conform de CENELEC norm EN60065/A12. Deze norm biedt bescherming tegen buitensporige geluidsdruk.

Beknopte specificaties

Type product Hoofdtelefoon
Driver 5.5 mm and 10mm
Frequentierespons 20Hz-20kHz
Gevoeligheid 94 dB+/-4dB (IEC-318 at 1KHz)
Impedantie 12 Ohm +/-10%
Maximaal Inputvermogen 10mW
Ruisonderdrukking -30dB
Kabellengte 1.2m
Connector 3.5mm
Gewicht 26g
Garantie 2 Jaar
  • iDEAL
  • Visa / Mastercard
  • Bancontact / Mister Cash
  • Betalen in winkel
  • Bank overschrijving
  • Rembours