LSX

KEF LSX rood

Impressie

€ 999,00 € 879,00

Binnen 1 tot 2 werkdagen gratis bij u thuisbezorgd!

Omschrijving
LSX

KEF LSX connections
KEF LSX aansluitingen

KEF LOGO

KEF LSX is een compact draadloos muzieksysteem met twee luidsprekers en met alle gemak en connectiviteit van de draadloze wereld, met de emotie en details van echte hoge resolutie stereo. LSX is volledig draadloos, zowel vanaf de bron als tussen de luidsprekers, met AirPlay 2 (vanaf januari 2019) voor Apple multi-room.

LSX volgt de bekroonde LS50 Wireless en deelt een groot deel van de allernieuwste akoestische engineering die dat product zo beroemd heeft gemaakt. Het bevat vanzelfsprekend een versie van KEF’s Uni-Q driver, een innovatie die het stereobeeld radicaal verbetert en dit in een veel breder luistergebied doet.

Dit in combinatie met de geavanceerde Music Integrity Engine ™ van KEF: een selectie van op maat gemaakte algoritmen voor digitale signaalverwerking die zorgen voor nauwkeurige tijdafstemming en fasecoherentie. Het resultaat is, hoewel LSX compact is vormgegeven, een weergave die grootser is dan haar omvang doet vermoeden.

KEF LSX Voortzetting van KEF's lange traditie van samenwerking met bekende ontwerpers, werd door Michael Young en meesterwerk van elegantie gecreëerd. LSX wordt geleverd met een keuze uit vijf kleuren - zwart, blauw, kastanjebruin en olijfgroen - die zijn bekleed met een luxe stof van de Deense textielfabrikant Kvadrat - en een opvallend glanzend witte uitvoering.

KEF LSX onderkant
KEF LSX onderkant

LSX biedt connectiviteit met APPLE MUSIC (via AirPlay 2, januari 2019) en TIDAL en heeft via DLNA ook toegang tot muziek die is opgeslagen op een netwerk-server of pc. Het beschikt ook over Bluetooth 4.2-connectiviteit.

Zijn connectiviteit maakt LSX perfect voor muziek en tv, waarvoor het zowel TOSLINK optische als auxiliary-ingangen heeft. LSX kan binnen enkele minuten perfect worden ingesteld met behulp van de Control-app van KEF, die ook feature- en firmware updates beheert via eenvoudige over-the-air downloads.

Met ingebouwde Tidal streaming kunnen muziekliefhebbers de volledige bibliotheek van rechtstreeks vanuit de cloud streamen. Streaming wordt nooit onderbroken, zodat gebruikers video’s kunnen bekijken, games kunnen spelen, telefoontjes kunnen beantwoorden en meer, allemaal zonder pauzes of onderbrekingen van de muziek, zelfs als de luisteraar de kamer verlaat of buiten bereik komt.

Compact, moeiteloos te bedienen en met connectiviteitsopties om te voldoen aan zowel muziekstreaming als tv-behoeften. LSX is een grote stap voorwaarts in het leveren van een optimale geluidskwaliteit voor ‘connected’ consumenten.

KEF LSX

Beknopte specificaties

Type product LSX wireless music system
Belangrijke kenmerken Acoustic design with 4" Uni-Q driver; FEA designed cabinet with hidden heat-sink
KEF's dedicated time correcting Music Integrity Engine™
2 x 30W + 2 x 70W Class D amplifiers
Adjustable EQ settings via KEF Control App
Dedicated apps for iOS and Android
Proprietary wireless inter-speaker connection supports 48kHz/24bit; optional wired connection supports 96kHz/24bit transmission
Supports source files up to 192kHz/24bit
2.4GHz/5GHz Dual-band Wi-Fi connectivity (DLNA/uPNP)
Apple AirPlay 2
Tidal Music (via KEF Stream app)
Bluetooth 4.2 with Qualcomm aptX codec
Optical input (TOSLINK)
AUX input
Subwoofer output
Mounting insert for supporting wall-mount
Supports 3rd party programmable remote controls
Supports IP Control
DIMENSION (H X W X D) 240 x 155 x 180 mm
WEIGHT 3.6kg / 3.5kg
  • iDEAL
  • Visa / Mastercard
  • Bancontact / Mister Cash
  • Betalen in winkel
  • Bank overschrijving
  • Rembours