LS50

KEF LS50 zwart

Impressie

€ 599,00

Binnen 1 werkdag gratis bij u thuisbezorgd!

Omschrijving
LS50

Zeldzaam voor een dergelijk compact ontwerp, levert de LS50 monitor een rijke, multidimensionale geluidsstudio-ervaring die veel grootser is dan zijn afmetingen doen vermoeden. De akoestische ontwerpen, waarvoor patent is aangevraagd, bieden samen met state-of-the-art technologieën vanuit KEF’s meest recente vlaggenschip, de Blade luidspreker, de ultieme studio-ervaring. Zelfs in de kleinste ruimtes.

Baanbrekend
Het realiseren van een kleine behuizing die toch in staat is zo’n ruimtelijk geluid voort te brengen, is het resultaat van aanzienlijke R&D-inspanningen. Zowel op het gebied van behuizing, vormgeving van het frontpaneel als het poortontwerp, boort de LS50 tot voor kort onontgonnen bronnen aan. Dit heeft tot diverse patenten geleid. De doorbraken zijn onder meer te danken aan KEF’s moderne onderzoeksfaciliteiten, waar gebruik wordt gemaakt van technieken als Finite Element Analysis en Computational Fluid Dynamics. Hierdoor laat de LS50 andere studio minimonitoren, voor wat betreft de helderheid en precisie, ver achter zich.

Uni-Q
De LS50 gebruikt revolutionaire technologie, die speciaal werd ontwikkeld voor de Blade, het recentste vlaggenschip van de KEF-luidsprekervloot. Door hier de nieuwste, specifiek voor dit model ontworpen Uni-Q driver aan toe te voegen, heeft de LS50 een extreem grote sweet spot en levert hij een verbluffend direct en helder geluid. En doordat de LS50 zelfs niet het kleinste geluidje toevoegt of weglaat, is hij bovendien moeiteloos precies en waarheidsgetrouw.

 

Beknopte specificaties

Type product Luidspreker
Ontwerp Tweeweg basreflex
Drive units Uni-Q driver array
HF: 25mm vented aluminium dome
MF: 130mm magnesium/aluminium legering
Frequentiebereik (-6dB) 47Hz - 45kHz
Frequentierespons (+/-3dB) 79Hz - 28kHz
Crossoverfrequentie 2.2kHz
Versterkereisen 25 - 100 W
Gevoeligheid (2.83V/1m) 85dB
Harmonische vervorming 2e & 3e resonantie (90dB/1m) <0,4% 175Hz-20kHz
Maximale output 106dB
Nominale impendantie 8 Ohm (min. 3.2 Ohm)
Gewicht 7.2kg
Afmetingen (H x B x D) (met terminal) 302 x 200 x 278 mm
Garantie 5 Jaar
  • iDEAL
  • Visa / Mastercard
  • Bancontact / Mister Cash
  • Betalen in winkel
  • Bank overschrijving
  • Rembours