ISOTEK zuiver vermogen, puur geluid

IsoTek clean power

Waarom IsoTek?

Maak kennis met IsoTek

IsoTek is een Engelse producent van bekroonde vermogenoptimalisatieproducten voor hifi- en thuisbioscoopsystemen.

De specialistische systemen van IsoTek voor het conditioneren van de netspanning zuiveren actief het uit uw stopcontact onttrokken vermogen voordat het uw hifi- of audiovisuele systeem bereikt. Hun diverse voedingskabels verbeteren dit vervolgens nog meer. Ze zijn geschikt voor een breed scala aan systemen, en bieden aanzienlijke prestatie-upgrades voor zeer concurrerende prijzen.

Meer dan 100.000 gebruikers in ruim 45 landen genieten van IsoTek-producten, met vele accolades van talrijke internationale vakbladen voor video en audio.

IsoTek wordt als leidend in clean-power-technologie. Ook alle vooraanstaande high-end elektronicaproducenten gebruiken IsoTek voor de ontwikkeling en demonstratie van hun producten. Denk hierbij aan merken als Arcam, Denon, Genesis Advanced Technologies, Marantz, Monitor Audio, Nordost, Onkyo, Pioneer, PMC, Primare, Roksan en TEAC Esoteric.

Alle IsoTek-producten worden voor specifieke toepassingen ontworpen en duurzaam in Europa geproduceerd om een leven lang mee te gaan.

Klik hier en bekijk de IsoTek producten in onze webshop. Voor meer informatie over de IsoTek producten bent u van harte welkom bij Poulissen in Roermond.