Introductie 5e generatie Gold Series: aristocratie in vakmanschap

Introductie 5e generatie Gold Series: aristocratie in vakmanschap

Monitor Audio's jarenlange ervaring in het produceren van baanbrekende, toonaangevende luidsprekers heeft geresulteerd in de nieuwste Gold-serie. Deze nieuwe serie is compromisloos qua concept, constructie en geluid en is ontworpen om levenslange prestaties te leveren.

Elk onderdeel is gespecificeerd om een toonaangevende luidspreker met een ongeëvenaard geluid te produceren. Elke luidspreker in het assortiment is dan ook het resultaat van veeleisende audiotechniek in combinatie met de allernieuwste akoestische technologie en heeft een verfijnd uiterlijk dat de zeer sterke prestaties aanvult.

Gold 100
De Gold 100 is de enige luidspreker voor montage op de stand van de serie. De combinatie van een 6½ "(165 mm) C-CAM midden / bas driver, MPD hoogfrequente transducer en de achterwaarts gerichte HiVe II-poort in een compacte elegante kast maakt dit tweewegluidsprekergeluid veel groter dan het is. Het geluid is aanpasbaar en in staat tot het weergeven van een grotere bass-aanwezigheid dan mogelijk lijkt. Klein, in dit geval, is opmerkelijk mooi.

100

Gold 200
De Gold 200 is de meest compacte vloerstaander in de serie. Net als onze andere staande luidsprekers in Gold-stand, combineert het de drivertechnologie van de Platinum II-vlaggenschipspeakers en prachtige kasten hetgeen tot een verbluffend resultaat leidt.

200

Gold 300
De Gold 300 is ontworpen om een echte audiofiele ervaring te leveren. Premium drivertechnologie van de topklasse Platinum II-luidsprekers, samengevoegd met de toonaangevende kastconstructie om een luidspreker te produceren die ontworpen is om een leven lang mee te gaan.

300

Gold C250
De Gold C250 is ontwikkeld om elke soundtrack van een film tot leven te brengen en om krachtige, maar ook gedetailleerde, prestaties te leveren. Een echt meeslepende ervaring is gegarandeerd en de discrete vorm van de spreker zorgt ervoor dat deze er in elke kamer goed uit zal zien.

c250

Gold FX
De Gold FX is ontworpen om de luisteraar onder te dompelen in een meeslepende surround sound-ervaring. Monitor Audio's premium driver-technologie zorgt voor een onvergetelijke audioprestatie.

fx

Gold W12
Voor liefhebbers van diepe en verfijnde basnoten is de Gold W12 een must-have aanvulling op elke luidsprekeropstelling. Elke soundtrack wordt versterkt door de diepe en gebalanceerde diepte die moeiteloos wordt geleverd door de premium subwoofer.

w12

Gold 5.1
De Gold-serie is ontworpen en ontwikkeld om een mooie en meeslepende ervaring te geven. Wanneer de luidsprekers in een 5.1-configuratie worden geplaatst, worden de prestatieniveaus naar een nieuw niveau gebracht.

5.1

Kortom; dit nodigt uit om vanaf februari 2019 deze luidsprekers zelf bij Poulissen te komen ervaren!