SoundLeaves Wall 1

Soundleaves is een nieuwe productlijn van Incatro Room Acoustics. Het is een flexibele oplossing voor akoestiekproblemen, ter verhoging van het genot ...

Lees meer

Binnen 1 tot 2 weken gratis bij u thuisbezorgd!


€ 435,00

Omschrijving
SoundLeaves Wall 1

IncatroSoundleaves is een nieuwe productlijn van Incatro Room Acoustics. Het is een flexibele oplossing voor akoestiekproblemen, ter verhoging van het genot bij het luisteren naar uw favoriete muziek. Reflecties worden geaborbeerd waardoor de muziek veel beter tot zijn recht komt.

De Soundleaves passen door hun elegante vormgeving en zorgvuldige afwerking in elke interieurstijl.

De afwerking is te verkrijgen in 2 verschillende soorten stof. "Gabriel Europost" is de standaard 100% wollen stof of "Pongs Silencio" een stof met afwerking in ruitjesmotief (tegen meerprijs). Er zijn 6 standaard kleuren waaruit u kunt kiezen, maar desgewenst zijn andere kleuren en zelfs bedrukking tegen meerprijs mogelijk. 

Incatro

 

Incatro is ruim 20 jaar gespecialiseerd in advies over het verbeteren van akoestiek in ruimtes. In die periode is een ruime kennis en ervaring opgedaan over de absorptie van storende geluiden in nagenoeg elke situatie en omgeving.

Incatro ontwikkelt en produceert alle producten in eigen beheer en biedt daardoor méér dan enkel een technische oplossing. Een gewenste sfeer en emotie in ruimten creëren is in die tijd een welhaast even belangrijke doelstelling geworden.

Mede daarom geeft Incatro tevens maatwerkadviezen hoe zijn akoestische producten op een esthetisch verantwoorde wijze kunnen worden toegepast.

Incatro

Incatro

Beknopte specificaties

Type Product Akoustiche aanpassing
Afmetingen 660 x 570 x 59 mm (H x B x D)
Akoestische waarde: NRC 0,95 | Alpha w = 1,0 (100 %)
Brandklasse Euroklasse B: Heel moeilijk brandbaar EN 13823, Figra <120 w/s + thr < 7,5 mj EN ISO 11925-2 (30 sec- Fs<150 mm-60 sec)
Gewicht 2,6 kg
Bevestiging krachtige magneet op staalplaatje tegen muur
  • iDEAL
  • Visa / Mastercard
  • Bancontact / Mister Cash
  • Betalen in winkel
  • Bank overschrijving
  • Rembours