Hegel H390

Hegel H390 Front Side

Medio september wordt de nieuwe Hegel H390 geïntegreerde versterker verwacht en zal uiteraard dan ook beschikbaar zijn bij ons in de winkel.

Link naar de Hegel H390

 

Een rebels product
De Hegel H390 is een rebel. Een rebel doordat het product zo veel geluidsprestaties en functies (van Hegels reference producten) biedt tegen een verbazingwekkende lage prijs. Een rebel doordat het één geïntegreerd product is, waar anderen twee of zelfs drie producten voor nodig hebben. Een rebel door het verbazingwekkend goed geluid, de adembenemde kracht en doordat het product diensten zoals Spotify, Apple Airplay, Roon biedt. Dit alles verpakt in een enkele behuizing en tegen een prijs die u zich kunt veroorloven.

De H390 de bijnaam ‘Robin Hood’ geven is een beetje gewaagd, kan men denken. Het is tenslotte geen kleingeld dat weggegeven wordt aan de armen. Maar het is wel een opstandeling tegen het gewoonlijke. Het is een opstandeling doordat het een buitengewone resolutie en muzikale kwaliteit biedt, meestal alleen te vinden in  Esoteric producten, maar dan tegen een redelijke prijs. Het is een opstandeling omdat het de consument niet verplicht meerdere apparaten te kopen. 

De H390 bevindt zich op het puntje van de speer in het streven van Hegel om mainstreambronnen het beste van zichzelf te laten klinken. Dit betekent dat de H390 niet alleen voor audiofielen is. Het is een product waar het hele gezin van kan genieten. De kern van de H390 is het gepatenteerde SoundEngine 2-versterkergedeelte van Hegel. De SoundEngine 2 werkt in veel opzichten als een ruisonderdrukkende hoofdtelefoon. Een computer binnenin neemt een monster van wat er in de versterker komt en vergelijkt dit met wat er uit komt. Het resultaat is dat de SoundEngine zonder enige vertraging vrijwel alle fouten van de versterker opheft. 

Laten we het eindelijk hebben over connectiviteit. De H390 heeft Apple Airplay en upnp-streaming. We bieden gratis updates met services zoals Spotify Connect, IP Control, Control4 en Roon. Het ondersteunt de meeste audioformaten zoals DSD en MQA. Alle ingangen zijn configureerbaar voor volume-bypass, zodat u kunt integreren in een home cinema of met een Bluesound of Sonos. Bijna wat u maar wilt, u kunt het doen met de H390. De H390 is een compleet product. Bij elke stap van het ontwerp is grote zorg besteed. Van het zorgvuldig selecteren en matchen van componenten. Om de beste meetapparatuur ter wereld te gebruiken, in combinatie met onze eigen oren. Echte mensen gaven ons input over hoe ze een stereosysteem zouden willen gebruiken. U kunt vrijwel alles aansluiten wat u maar wilt. We noemen het Robin Hood omdat het kracht haalt uit onze referentieproducten en aanbiedingen voor een lagere prijs.