N-03T

N-03T

Impressie

€ 11.000,00

Vraag naar onze actuele prijs.

Omschrijving
N-03T

Netwerk Audio
De N-03T vervult de droom van elke muziekliefhebber: om vrijelijk toegang te krijgen tot muziek vanuit uw woonkamerstoel en te genieten van de allerbeste geluidskwaliteit. De DSD master audiobron biedt een kristalheldere audio-ervaring, uw CD-verzameling is gerangschikt in een bibliotheek voor eenvoudige toegang en streaming-services brengen nieuwe muziek binnen handbereik. De N-03T is een netwerkaudiotransportsysteem dat speciaal is ontworpen om via een USB-aansluiting op een ingebouwde DAC van een externe DAC of een Super Audio CD-speler aan te sluiten. Anders dan uw audiosysteem, heeft u alleen een thuis-LAN (wifi-router, enz.), Een tablet of smartphone en een NAS (muziekserver) nodig om uw muziekbibliotheek op te slaan. Dat is alles wat u nodig hebt voor een gemakkelijke, comfortabele muziekervaring waarbij u geen compromissen hoeft te sluiten op het gebied van kwaliteit.

swadad

 

Compatibel met een breed scala aan audiobronnen
Bij elk detail is aandacht besteed aan het verkrijgen van een audiokwaliteit die geschikt is voor hoogwaardige netwerkweergave. De N-03T is compatibel met een breed scala aan formaten (DSF, DSDIFF, FLAC, Apple Lossless, WAV, AIFF, MP3 en AAC) en ondersteunt weergave tot DSD 11,2MHz en PCM 384kHz / 32-bit via USB-uitgang. Afspelen zonder spijt wordt ook ondersteund voor alle verliesvrije formaten voor het ononderbroken afspelen van live of opera-opnamen.
 

Esoterische geluidsstroom
Esoteric Sound Stream is een Apple iOS en een Google Android-netwerk afspeelapp voor tablets en smartphones ontworpen met de nadruk op intuïtieve bediening. Selecteer gewoon muziektracks met behulp van uw tablet of smartphone om een aangepaste afspeellijst te maken en speel vervolgens de afspeellijst af. Alle schermen zijn intuïtief ontworpen voor eenvoudige bediening en toegang tot afspeellijsten en bibliotheken, zodat iedereen deze eenvoudig kan gebruiken. Het heeft ook een breed scala aan geavanceerde functies die voldoen aan de eisen van zelfs de meest ervaren gebruikers.

Een belangrijk kenmerk is de uitstekende zoek- en ophaalfunctie die volledig gebruikmaakt van taginformatie. Afbeeldingen worden ook opgeslagen in de app, zodat u onmiddellijk door albumillustraties en bibliotheken kunt bladeren op basis van categorieën zoals artiest, jaar van opname, componist of categorie.

jryyj

 

High-sampling digitale output
De N-03T heeft een USB-poort voor digitale uitvoer tot DSD 11,2MHz en PCM 384kHz / 32-bit. Hierdoor kan de N-03T worden aangesloten op een USB DAC of een disc-speler met een USB-poort.

Twee andere digitale uitgangssystemen (XLRx1 en RCAx1) zijn ook inbegrepen, die PCM ondersteunen tot 192 kHz / 24-bit en DSD2.8MHz (DoP).

Muziekserverfunctie
The N-03T can also be used as a simplified music server in which a player and a library can be integrated by connecting large-capacity storage devices to two USB ports on the front and rear of the unit.
 

Compatibel met een breed scala aan streamingdiensten en audiocodecs
Esoteric heeft samenwerkingsverbanden met een groot aantal leveranciers van streamingdiensten en audiocodecs, en er zijn voorbereidingen aan de gang voor compatibiliteit met nieuwe services.
 

saasaaasasasas

Uitgerust met twee krachtige onafhankelijke voedingen
De N-03T is uitgerust met twee grote onafhankelijke toroïdale transformatoren, één voor de interne netwerkmodule en één voor de andere digitale circuits, waardoor de ideale voeding naar elk circuitblok mogelijk is. In tegenstelling tot een standaard schakelende voeding, worden deze grote lineaire voedingen gemaakt met componenten van hoge kwaliteit, zoals grote filtercondensatoren en Schottky-barrièrediodes. De speciale voeding voor de netwerkmodule heeft ook een EDLC (Electric Double-layer Conacitor), een supercondensator met 1F (1,000,000μF) capaciteit. Deze zorgen voor een dramatische verbetering van de audiokwaliteit.

Constructie van chassis met hoge stijfheid
Het onderchassis dat wordt gebruikt om de circuitcomponenten te beveiligen heeft een dubbellaagse structuur met twee stalen platen (5 mm en 2 mm). De voedingstransformator en andere componenten zijn driedimensionaal op de twee lagen gerangschikt om interferentie tussen componenten te voorkomen en lasergesneden sleuven worden op elke laag aangebracht voor een effectieve regeling van trillingen. En een dikke, zware aluminium paneelbehuizing en de unieke puntvoeten van Esoteric (octrooien nr. JP4075477 en JP3778108) zorgen voor een grondige mechanische aarding tegen trillingen.
 

Veelzijdig bereik van systeemplannen
Ever since we were first established, Esoteric's philosophy has centered on modular audio systems, breaking audio down into separate devices and refining each one to achieve maximum audio quality. The N-03T network audio transport system can be combined with Esoteric's range of D/A converters (D series) and Super Audio CD players (K series) to build your system just the way you want it.
 

Beknopte specificaties

Supported file formats PCM lossless
DSD lossless
Compressed audio
ETHERNET port 1
USB DRIVE ports 2
Supported file formats FAT32, NTFS Single partition
Maximum current supply 0.5A
USB port (USB 2.0 standard) 1
XLR connector 1
RCA connector 1
BNC connector 1
Input impedance 50Ω
Power supply AC 220-240V, 50/60Hz AC 120V, 60Hz / AC 220V, 60Hz
Power consumption 31W
(WxHxD, including protrusions) 445mm x 131mm x 360mm (17 5/8″ x 5 1/4″ x 14 1/4″)
Weight 17kg (37 1/2 lb)
  • iDEAL
  • Visa / Mastercard
  • Bancontact / Mister Cash
  • Betalen in winkel
  • Bank overschrijving
  • Rembours