K-05Xs

K-05Xs

Impressie

€ 9.300,00

 

Omschrijving
K-05Xs

Demomodel is beschikbaar. Neem telefonisch contact op voor de mogelijkheden Met een DAC-chipset en HCLD-buffer die rechtstreeks afkomstig is van het Esoteric-vlaggenschip Grandioso K1, evenals een geüpgradede voeding, is de K-05Xs SACD / CD-speler en DAC een referentiestandaard voor het afspelen van schijven en hoge resoluties. Het bevat 's werelds beste transportmechanisme, de VRDS-NEO VMK-5, die atomaire-clock-achtige nauwkeurigheid, uiterste precisie en onwankelbare stabiliteit biedt. Een gigantische toroïdale transformator en een verbeterde klokgenerator van meerdere parallelle 32-bit AKM AK4493 DAC's om hoogresolutie 34-bit PCM naar analoog te converteren voor optimale expressiviteit. Een toegevoegde bufferversterker tussen de DAC-sectie en de uiteindelijke eindtrap vertaalt zich in betoverende punch, knapperigheid en dimensionaliteit. De 33-pond-plus K-05Xs is ook geschikt voor USB-ondersteuning voor maar liefst 22,5MHz DSD en 32-bit / 768kHz PCM. Factor in een ultradik en stalen frame, drie unieke precisie-gefreesde stalen isolatoren die dienen als onstilbare steunen, zware aluminium panelen met minimale schroeven, een organisch EL-display en een betrouwbare afstandsbediening, en de in Japan gemaakte K-05Xs geeft een nieuwe betekenis aan muziek, sonische en technische extravagantie. 

Esoteric

Het beste transportmechanisme ter wereld: VRDS-NEO VMK-5 verbetert de leesnauwkeurigheid Esoteric's unieke VRDS-NEO VMK-5 transportmechanisme bevat een uiterst nauwkeurige draaitafel die de leesnauwkeurigheid aanzienlijk verbetert door mechanisch te corrigeren voor schijfuitloop. De hybride constructie integreert precisie-gefreesd aluminium met polycarbonaat om rotatie-traagheid te minimaliseren. De hybride draaitafelbrug, gevormd uit hoge stijfheid BMC (Bulk Moulding Compound) en staal, levert ook een belangrijke bijdrage aan de onderdrukking van rotatie-trillingen en uitloop. Bovendien realiseert de spindelmotor van het transport verdere verbeteringen in de leesnauwkeurigheid met een geavanceerde servosturing die gebruikmaakt van rotatiedetectieschakelingen. Mechanische bewerkingen - zoals het openen en sluiten van de lade en het klemmen van de schijf - worden uitgevoerd door een uniek differentieel.

erw

In de voetsporen van Grandioso K1: nieuwe dual-mono DAC Volledig opnieuw ontworpen op basis van het platform dat wordt gebruikt in Esoteric's Grandioso K1, en gecentreerd rond de high-end AK4493 32-bits DAC van Asahi Kasei Electronics, biedt de K-05Xs analoge DAC-uitgangscircuits een uitstekende high-end resolutie en natuurlijke muzikale texturering. Vier omzetters worden gebruikt in elk kanaal in een parallelle differentiaalconfiguratie, om klasse-leidende lineariteit en extreem lage vervorming te verschaffen. Extra bufferversterkers worden direct achter de DAC-uitgangen geplaatst voor een krachtigere bas en een betere weergave van signalen op laag niveau. De lay-out van de DAC-stroomsectie is ook herzien om verdere verbeteringen aan de stille werking te leveren.

34-bits D / A-verwerking vertaalt zich in optimale muzikale expressiviteit Gebruikmakend van een 34-bits D / A-verwerkingsalgoritme met een coderingsresolutie die maar liefst 1024 keer groter is dan die van 24-bits codering, worden meerdere 32-bits DAC-apparaten gecombineerd om het 34-bits PCM-signaal met hoge resolutie in analoog te converteren . In het digitale bereik minimaliseert high-bit datagradatie berekeningsfouten en zorgt voor een getrouwe conversie naar analoog, waardoor uitstekende uitdrukkingskrachten worden verkregen met zelfs extreem kleine muzieksignalen.

543

USB-audio: asynchrone 22,5 MHz DSD en 32-bits / 768 kHz PCM K-05Xs is uitgerust met een USB-interface zodat deze digitale gegevens van een computer of een Esoteric N-03T netwerktransport kan ontvangen. Het USB-stuurprogramma en de Esoteric HR Audio Player-afspeelsoftware kunnen gratis worden gedownload van de website van het bedrijf. K-05Xs ondersteunt DSD-snelheden tot DSD512 (22,5MHz) en PCM-gegevens tot 32-bit / 768kHz. De USB-interface ondersteunt ook het Bulk Pet-protocol om afspelen van studiokwaliteit mogelijk te maken.

ES-Link Analog: Audiophile Current Transmission Analog Interface Naast de standaard XLR- en RCA-analoge interfaces, is ook de eigen "ES-Link Analog" analoge interface van Esoteric voorzien en deze is opgenomen in het XLR-uitgangscircuit. Dit maakt gebruik van de hoge stroomschijfcapaciteit van de HCLD buffercircuit, waardoor deze minder gevoelig is voor de effecten van de impedantie van de signaalweg en het mogelijk maakt om het audiosignaal met een grotere duidelijkheid en dynamiek over te dragen. Het maximale potentieel van dit systeem wordt verkregen wanneer het wordt gebruikt met compatibele apparatuur zoals Esoteric's geïntegreerde F-versterkers.

erwr

Een opnieuw ontworpen stroomvoorziening om over naar huis te schrijven Samen met de D / A-converter en de outputbufferversterker speelt de kwaliteit van de voeding een belangrijke rol bij het bereiken van een hoge geluidskwaliteit. In K-05Xs is dit opnieuw ontworpen om voor meer stabiliteit en minder ruis te zorgen, waarbij een grote toroïdale transformator wordt gecombineerd met nieuwe condensatoren die zijn ontworpen voor een uitzonderlijke geluidskwaliteit en een set super-EDLC-condensatoren. De set van de K-05Xs heeft een extreem grote maat

Beknopte specificaties

Playable disc types Super Audio CD, CD (including CD-R and CD-RW)
XLR/ESL-A connector 1pair (L/R)
RCA connector 1pair (L/R)
Output impedance XLR: 40Ω
RCA: 15Ω
Maximum output level (at 1kHz, 10kΩ load) XLR: 5.0Vrms
RCA: 2.5Vrms
Frequency response 5Hz to 55kHz (-3dB)
S/N ratio 119dB(A-Weight)
Distortion 0.0013% (1kHz)
COAXIAL out 1
OPTICAL out 1
COAXIAL in 1
OPTICAL in 1
USB-B port (USB2.0 standard) in 1
Power supply AC 220-240V, 50/60Hz; AC 120V, 60Hz; AC 220V, 60Hz
Power consumption 22W
External dimensions (W x H x D, including protrusions) 445 × 132 × 357mm (17 5/8″ × 5 1/4″ × 14 1/8″)
Weight 15.1kg (33 3/8 lb)
  • iDEAL
  • Visa / Mastercard
  • Bancontact / Mister Cash
  • Betalen in winkel
  • Bank overschrijving
  • Rembours