Een nieuwe manier van reizen

Een nieuwe manier van reizen

 

Instructie Bose qcII

Reizen door Duitsland, Engeland of misschien wel Afrika? Het was nog nooit zó makkelijk met de Bose quietcomfort 35 II hoofdtelefoon. Deze hoofdtelefoon is sinds kort voorzien van de Google Assistent. Men kan door op één simpele knop op de hoofdtelefoon te klikken de Google Assistent aanzetten.

 

Vertalen naar andere talen
Heeft u moeite met het communiceren in andere talen? Maak u geen zorgen, dit is immers geen probleem meer. De Google Assistent zal u helpen communiceren. Zeg bijvoorbeeld: 'Help mij communiceren in het Spaans' om conversatiemodus te starten. De koptelefoon zal u helpen deze taal te spreken en de ander te kunnen begrijpen. 

 

Talloze andere functies GA logo
Als u dacht dat Bose het wilde houden bij het vertalen van talen hebt u het mis! De Koptelefoon kan veel meer dan dat: 'Hoe druk is het op de weg naar werk?', 'Wat moet ik vandaag allemaal doen?', 'Hoe laat is mijn vlucht?', 'Zet melk en eieren op mijn boodschappenlijstje?' en 'In welke tijd leefde Rembrandt?' zijn slechts voorbeelden van dingen waar de koptelefoon nu toe in staat is. 

 

Eenvoudige instalatie
U hebt alleen maar de Google Assistent voor Android of de Google Assistent-app voor iPhone-apparaten nodig. Download de Bose Connect-app om toekomstige updates en tips te ontvangen en de instellingen te personaliseren. Zo houdt u meer tijd over om van uw muziek te genieten en je volgende avontuur te plannen. 

Koop de Bose quietcomfort 35 II hoofdtelefoon nu en ontdek alle functies!