Contour 20 Zwart incl. stands DEMO

contour 20

Impressie

€ 5.090,00 € 3.289,00

Vraag naar onze actuele prijs.

Omschrijving
Contour 20 Zwart incl. stands DEMO

GERESERVEERD

Dit betreft ons Demo Model. Inclusief stands. Gezien de verpakking van de stands er niet meer zijn, is verzending niet mogelijk.
Zeg hallo tegen de gloednieuwe Contour 20. Alles wat we weten over luidsprekerontwerp in een compact, schoon, geweldig klinkend pakket.

Compact? Ja. Compact klinkend? Nee. 


De Contour 20 heeft alles wat we weten over luidsprekertechnologie - we zijn Denen; we weten veel - en zetten het in een compact, schoon en geweldig klinkend pakket. 
Dynaudio

De zoete Esotar2 soft-dome tweeter is al jaren een legende op zich. Het wordt algemeen beschouwd als een van 's werelds beste drivers ooit - en omdat het zo'n geweldige vriend is geweest voor zoveel miljoenen oren (en een belangrijk deel van Contours uit het verleden), moesten we het gewoon nog een keer een ander uiterlijk geven. 

DynaudioDe verlengde 18 cm-woofer is echter helemaal nieuw. Hij wordt aangedreven door een lichtgewicht aluminium spreekspoel en een geventileerd dubbel ferriet magneetsysteem en is gemaakt door driver-specialisten Danny Pasfall Christensen en Andreas Eberhardt Sørensen en hun team onder akoestische maestro Daniel Emonts. (Ze kunnen de verschillen tussen verschillende soorten lijm horen.) 

Het is gemaakt van MSP - een materiaal dat we zelf hebben ontwikkeld en dat we sinds 1985 in onze drivers gebruiken. MSP geeft precies de juiste combinatie van stijfheid en demping - wat terug te horen is in de juiste combinatie van kracht, finesse en controle. Precies wat een Contour-spreker zou moeten hebben. Maar we zijn verder gegaan: we hebben de dikte van het diafragma over het oppervlak gevarieerd, waardoor het geluid nog beter onder controle is. 

DynaudioEen contour maken zonder zijn kenmerkende schot zou hetzelfde zijn als het maken van een auto zonder wielen. Ondenkbaar. Maar er is altijd ruimte voor verbetering - en onze ontwerpers houden ervan om hun benen te strekken (u zou het aantal schetsen moeten zien dat zij voor dit deel hebben gemaakt). Dit schot is van aluminium en in de kast geplaatst. De afschuining zit in de mand van de driver - die er niet alleen geweldig uitziet, maar ook ongewenste hoogfrequente diffractie-effecten vermindert voor een duidelijkere hoge tonen, en een solide basis biedt voor de drivers om hun werk te doen. Een solide basis betekent ook verbeterde prestaties bij hoog volume op lage frequenties (hoewel uw buren ons daarvoor misschien niet bedanken). 

DynaudioEn hoewel we de vorm van de kast misschien hebben veranderd (vierkant is uit, rondingen zijn in), geeft het nieuwe ontwerp een respectvolle knipoog naar oudere contouren. Bekijk het vanaf de top; je ziet het oude schot in zijn vorm. Maar het is niet alleen voor de show - de nieuwe vorm trouwt met die esthetiek met de allernieuwste akoestische fysica. De meerlaagse constructie is extreem goed gedempt, wat betekent dat het geluid van de Contour precies gaat naar waar het hoort: naar voren.

We hebben ook de interne bedrading en cross-over opnieuw ontworpen. U zult niet zien wat we hebben gedaan, maar u zult het effect horen: een verbazingwekkend helder geluid, zelfs richting de zijkanten van de luidsprekers. We love it.

Dynaudio

 

Beknopte specificaties

  • iDEAL
  • Visa / Mastercard
  • Bancontact / Mister Cash
  • Betalen in winkel
  • Bank overschrijving
  • Rembours