Gemini

Maak kennis met een nieuwe generatie oordopjes. Geluid is muziek waar we van houden, lawaai dat we willen vermijden, en stemmen die we niet willen mis...

Lees meer

€ 179,00

Dit product in ons Audio Video Center ervaren?

Maak een afspraak

Omschrijving
Gemini

Maak kennis met een nieuwe generatie oordopjes. Geluid is muziek waar we van houden, lawaai dat we willen vermijden, en stemmen die we niet willen missen. Maak kennis met de Devialet Gemini True Wireless oordopjes: ze geven je het beste geluid, in al zijn dimensies. Vijftien jaar R&D en engineering op het gebied van akoestiek wordt omgezet in een draagbaar ontwerp waarvan je onderweg kunt genieten.
De Devialet Gemini app is onlangs grondig herzien zodat u kunt genieten van het diepe geluid en de actieve ruisonderdrukking van Devialet, en ook kunt genieten van vereenvoudigde pairing met één apparaat, duidelijkere telefoongesprekken en een groot aantal batterijverbeteringen.

DevialetTOT 24 UUR AUTONOMIE
Devialet Gemini heeft tot 24 uur autonomie: tot 6 uur met één keer opladen met je oordopjes.

PASSEND VOOR IEDER OOR
Devialet Gemini's vorm is ontworpen om in elk type oor te passen. Kies uit een set van XS/S/M/L oordopjes en maak het jezelf gemakkelijk. De Devialet Gemini app heeft slechts 5 seconden nodig om te bepalen welke oordopjes het beste bij je oren passen.

VOLLEDIGE CONTROLE MET UW VINGERTOP
De ergonomische vorm van de Gemini is zorgvuldig ontworpen voor moeiteloos gebruik dankzij een alles-in-één aanraakknop aan de achterkant: schakel de gepatenteerde Actieve ruisonderdrukking of Transparantie-modi in, activeer uw stemassistent, speel/pauzeer uw muziek en meer, en geniet tegelijkertijd van een perfecte pasvorm, ongeacht de vorm van uw oor.

GENIET VAN EEN DIEPE FOCUS
De actieve ruisonderdrukkingsmodus van de Devialet Gemini verwijdert voortdurend achtergrondgeluiden, waardoor u de ruimte krijgt om u te concentreren op wat u doet, of dat nu luisteren, werken of praten is. Kies het gewenste niveau van ruisonderdrukking met drie niveaus: laag, hoog en vlak.

Devialet

 

Beknopte specificaties

Type Product Oortelefoon
FREQUENTIEBEREIK 5Hz to 20kHz
BATTERIJ VOOR OORDOPJES 6 uur muziek afspelen en 4 uur met spraakoproep
OPLAADTIJD OORDOPJES 1,5 uur voor een volledige lading
BATTERIJ OPLAADCASE Tot 24 uur luisterplezier
AFMETINGEN Oordopjes: L: 33 mm | B: 18mm | H: 15 mm
Oplaaddoosje: L: 74 mm | B: 58 mm | H: 31 mm
GEWICHT Oordopjes: 8g
Oplaaddoosje: 76g
CONNECTIVITEIT Verbinding met een apparaat: via Bluetooth 5.0 BLE/2.4GHz
  • iDEAL
  • Visa / Mastercard
  • Bancontact / Mister Cash
  • Betalen in winkel
  • Bank overschrijving
  • Rembours