PMA-520AE

Denon PMA-520 zwart

Impressie

€ 199,00

Binnen 1 tot 2 weken gratis bij u thuisbezorgd!

Omschrijving
PMA-520AE

Er is Denon veel aan gelegen om bij het ontwerp van hun stereo-versterkers niets aan het toeval over te laten. De PMA-520AE heeft een aantrekkelijke prijs en hij zit hij boordevol geavanceerde technieken.

Hij is uitgerust met een nieuw Advanced High- Current Single-Push-Pull-circuit dat niet alleen zorgt voor vermogen maar ook voor detail in de geluidsweergave. Hierop legt Denon voor de pure audioversterkers de nadruk. De ontwerpers hebben hun uitvoerige kennis van audiotechnologie ingezet om een versterker te ontwikkelen die in zijn klasse een nieuwe stap voorwaarts betekent ten opzichte van eerdere ontwikkelingen.

De relais op de CD- en phono-ingangen zijn met gas gevuld. Ook alle andere componenten in de PMA-520AE zijn van topklasse. De PMA-520AE is een breedbandige versterker (tot 100kHz) met voldoende vermogen om bijna alle soorten speakers moeiteloos aan te kunnen sturen. Daarnaast beschikt de PMA-520AE over een phono-versterker voor MM-elementen, zodat je rechtstreeks een draaitafel aan kunt sluiten. 

Nieuwe hoogwaardige luidsprekerklemmen geven de best mogelijke aansluitingen in deze prijsklasse. Voor nog meer gemak is de afstandsbediening bij de PMA-520AE volledig opnieuw vormgegeven en bevat nu ook de belangrijkste functies voor de bediening van de cd-spelers van Denon. De degelijke versterker past perfect bij de DCD-520AE en voldoet aan alle basisvoorwaarden voor perfectie.

Beknopte specificaties

Type product Geïntegreerde Versterker
Vermogen 2 x 45 Watt bij 8 ohm
Ingang(en) 6 line in / 1 x phono MM
Uitgang(en) 1 x tape out / hoofdtelefoon en 1 paar speakers
Afmetingen (B x H x D) 434 x 121 x 307 mm
Gewicht 6.8 kg
Overige Incl. afstandsbediening
Garantie 2 jaar
  • iDEAL
  • Visa / Mastercard
  • Bancontact / Mister Cash
  • Betalen in winkel
  • Bank overschrijving
  • Rembours