PMA-30

Denon PMA-30

Impressie

€ 399,00 € 349,00

Binnen 1 tot 2 weken gratis bij u thuisbezorgd!

Omschrijving
PMA-30

Geniet van superieure audiokwaliteit uit een compact en stijlvol ontwerp. De Denon PMA-30 vervangt je standaard componentversterker en is voorzien van moderne verbindingen. Luister vanaf je draagbare apparaten naar je favoriete muziek via draadloze Bluetooth-verbinding. Voor een optimale draadloze geluidskwaliteit is de PMA-30 voorzien van Qualcomm apt-X Low Latency-decodering voor geluid van cd-kwaliteit. Het model bevat meerdere digitale ingangen ter ondersteuning van digitale audiobronnen, zoals een settopbox of een analoge stereo-ingang voor analoge legacy-bronnen. De PMA-30 beschikt over een vermogen van 40 Watt per kanaal bij 4 Ohm om zoveel mogelijk soorten speakers te kunnen ondersteunen. Het luxe ontwerp kan dankzij zijn afmetingen zowel horizontaal als verticaal overal worden neergezete. Door de bijpassende DCD-50 cd-speler toe te voegen creëer je een stereosysteem dat perfect in een moderne woonkamer past.

Krachtig en gedetailleerd geluid

Het geavanceerde versterkergedeelte levert een geweldig geluid vanuit een compacte vormfactor dankzij Denons unieke HiFi-ontwerptechnologieën. Het volledig digitale versterkersysteem biedt superieure geluidskwaliteit in combinatie met een hoge efficiency van 40 W bij 4 Ohm. Dankzij de hoogwaardige meerwegspeakeraansluitingen kun je luidsprekerkabels aansluiten via onbeklede draad, aansluitpennen en banaanstekkers.

Denon PMA-30 aansluitingen

Ondersteuning voor audio met hoge resolutie

Ontdek de ongelooflijke kwaliteit van audio met hoge resolutie dankzij de PMA-30. Het apparaat kan lossless FLAC- en WAV-bestanden tot 24 bits / 192 kHz via digitale ingangen decoderen. Je muziek klonk nog nooit zo goed.

 

Denon BluetoothBluetooth met aptX Low Latency
Met één druk op de speciale knop op het voorpaneel van de PMA-30 kun je via de snelle en eenvoudige Bluetooth-verbinding je favoriete audiobestanden streamen vanaf je draagbare apparaten. De PMA-30 is, om audio van cd-kwaliteit te kunnen weergeven, uitgerust met de allernieuwste CSR aptX Low Latency-decodering, die zonder problemen met lipsynchronisatie een optimale tijdsynchronisatie biedt als de audio vanaf een videobron wordt afgespeeld.

Onvervalste Hi-Fi in stijl

De Design-serie staat voor superieur geluid en maximale stijl. Het is aan de geavanceerde digitale technologie van Denon en ruim een eeuw expertise op het gebied van geluidstechnologie te danken dat deze prestaties gecombineerd konden worden met een compacte en unieke vormgeving. Als je naar de Design-serie kijkt, zul je toegeven dat er niets aan ontbreekt en dat deze schoonheid en prestaties in zich verenigt. Luister naar de Design-serie en bereid je voor op een verrassing.

Beknopte specificaties

Type product Digitale geïntegreerde stereoversterker
Digital in optical / coaxial
Output power 8 Ohm (20 Hz - 20 kHz, T.H.D. 0.07%) 30 W
Maximale afmetingen (b x d x h) 200 x 240 x 86 mm
Gewicht 2,7 kg
  • iDEAL
  • Visa / Mastercard
  • Bancontact / Mister Cash
  • Betalen in winkel
  • Bank overschrijving
  • Rembours